Яловичий язик відварений класичний – 8 рецептів приготування в каструлі з покроковими фото

Як смачно відварити яловичий язик 1 кг цілком до готовності

Як смачно відварити яловичу мову 1 кг до готовності, ми докладно розповіли в нашому перевіреному кулінарному рецепті з покроковими фотографіями. Обов’язково беріть на замітку та порадуйте себе смачним та поживним делікатесом, який підійде як для домашнього, так і святкового столу.

Час готування – 3 години

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Мова яловича – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яв’ячий язик добре промиваємо під водою.

Крок 2. Також очищаємо та промиваємо овочі.

Крок 3. Морквину натираємо на великій тертці, цибулю обробляємо на шматочки середнього розміру.

Крок 4. Подрібнені овочі посипаємо сіллю.

Крок 5. Промиваємо під водою лаврове листя.

Крок 6. Натираємо сіллю язик і викладаємо його в каструлю. Сюди ж відправляємо овочі та спеції.

Крок 7. Заливаємо це все водою, солимо до смаку і варимо 2,5 години.

Крок 8. Готову мову на хвилину занурюємо у крижану воду та очищаємо від шкіри.

Крок 9. Ви дізналися, як смачно відварити яловичу мову 1 кг до готовності. Спробуйте!