Яловичина тушкована – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Соковита яловичина, тушкована з грибами на сковорідці

Ароматне і яскраве поєднання смаків грибів і яловичини нікого не залишить байдужим. Домогтися цього можна за допомогою роздільного приготування грибів і м’яса і мінімального гасіння цих продуктів разом. Таке блюдо підійде до будь-якого гарніру, але особливо добре на смак буде з вареними овочами.

Час приготування: 1,5 ч.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Яловичина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Печериці – 250 гр.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

1. Готуємо всі необхідні для страви продукти.

2. Ретельно промиваємо м’ясо і нарізаємо його довгими смужками.

3. Злегка обсмажуємо яловичину, потім заливаємо її водою так, щоб м’ясо було повністю покрите. Додаємо перець і сіль і тушкуємо близько години.

4. Печериці добре вимиваємо і нарізаємо невеликими пластинами.

5. Обсмажуємо гриби на помірному вогні до готовності.

6. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями.

7. Готуємо цибулю на сковороді до золотистого кольору.

8. За 10 хвилин до готовності додаємо до яловичині цибулю і гриби, перемішуємо і доводимо до готовності.

9. Подаємо блюдо гарячим з гарніром на вибір. Приємного апетиту!