Соковита яловичина, тушкована з грибами на сковорідці
Ароматне і яскраве поєднання смаків грибів і яловичини нікого не залишить байдужим. Домогтися цього можна за допомогою роздільного приготування грибів і м’яса і мінімального гасіння цих продуктів разом. Таке блюдо підійде до будь-якого гарніру, але особливо добре на смак буде з вареними овочами.
Час приготування: 1,5 ч.
Час приготування: 15 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Яловичина – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Печериці – 250 гр.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
1. Готуємо всі необхідні для страви продукти.
2. Ретельно промиваємо м’ясо і нарізаємо його довгими смужками.
3. Злегка обсмажуємо яловичину, потім заливаємо її водою так, щоб м’ясо було повністю покрите. Додаємо перець і сіль і тушкуємо близько години.
4. Печериці добре вимиваємо і нарізаємо невеликими пластинами.
5. Обсмажуємо гриби на помірному вогні до готовності.
6. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями.
7. Готуємо цибулю на сковороді до золотистого кольору.
8. За 10 хвилин до готовності додаємо до яловичині цибулю і гриби, перемішуємо і доводимо до готовності.
9. Подаємо блюдо гарячим з гарніром на вибір. Приємного апетиту!