Японський омлет для ролів
Японський омлет для ролів готується просто і швидко, а в результаті виходить шалено смачна страва, яку можна використовувати для доповнення самих різних страв. Наприклад, такий омлет стане чудовою начинкою для домашніх ролів з червоною рибою, морепродуктами або свіжим огірком.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 шт.
- Молоко – 3 ст. л.
- Морквина – ½ шт.
- Цибуля – ¼ шт.
- Цибуля-порей – ¼ Шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо овочі і обполіскуємо водою, морква подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами, а зелений і ріпчасту цибулю ріжемо на маленькі шматочки.
Крок 2. В піалу розбиваємо яйця, наливаємо молоко, солимо і перчимо – ретельно збиваємо.
Крок 3. В омлетну суміш висипаємо овочеву нарізку, перемішуємо і виливаємо на сковороду з попередньо розігрітим рослинним маслом.
Крок 4. Коли омлет почне схоплюватися, піддягаємо з краю паличками і не поспішаючи починаємо згортати в рулет, по мірі готовності.
Крок 5. Апетитний яєчний рулетик використовуємо для приготування ролів та інших страв. Приємного апетиту!