Японський омлет – 6 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Японський омлет для ролів

Японський омлет для ролів готується просто і швидко, а в результаті виходить шалено смачна страва, яку можна використовувати для доповнення самих різних страв. Наприклад, такий омлет стане чудовою начинкою для домашніх ролів з червоною рибою, морепродуктами або свіжим огірком.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко – 3 ст. л.
  • Морквина – ½ шт.
  • Цибуля – ¼ шт.
  • Цибуля-порей – ¼ Шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо овочі і обполіскуємо водою, морква подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами, а зелений і ріпчасту цибулю ріжемо на маленькі шматочки.

Крок 2. В піалу розбиваємо яйця, наливаємо молоко, солимо і перчимо – ретельно збиваємо.

Крок 3. В омлетну суміш висипаємо овочеву нарізку, перемішуємо і виливаємо на сковороду з попередньо розігрітим рослинним маслом.

Крок 4. Коли омлет почне схоплюватися, піддягаємо з краю паличками і не поспішаючи починаємо згортати в рулет, по мірі готовності.

Крок 5. Апетитний яєчний рулетик використовуємо для приготування ролів та інших страв. Приємного апетиту!