Японський омлет з куркою
Японський омлет з куркою, приготований з додаванням вареного рису – це варіант простого, але водночас надзвичайно смачного сніданку або перекусу, після якого ви надовго забудете про голод. Птах чудово поєднується з ніжним омлетом, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 12 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Рис – ½ склянки
- Цибулина – 1 шт.
- Яйця – 3 шт.
- соєвий Соус – 6 ст. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Цибуля зелена – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розігріваємо Сковороду і вливаємо соєвий соус. Паралельно знімаємо лушпиння з цибулі і ріжемо її на тонкі пір’я.
Крок 2. У киплячий коричневий соус відправляємо цибульну нарізку, додаємо цукор і при частому помішуванні витримуємо на вогні близько 2-3 хвилин.
Крок 3. Не гаючи часу, обполіскуємо куряче філе, видаляємо плівки і жир, ріжемо на великі кубики (див. фото).
Крок 4. Закидаємо курку до цибулі, перемішуємо і обсмажуємо до зміни кольору (3-4 хвилини).
Крок 5. В окремій ємності активно збиваємо яйця.
Крок 6. Заливаємо яєчною масою кубики птиці з цибулею, рівномірно покриваючи компоненти. Готуємо під кришкою приблизно 4 хвилини.
Крок 7. Рис відварюємо на пару і викладаємо на блюдо для сервірування. Подрібнюємо пір’я зеленого лука.
Крок 8. На теплу «гірку» з крупи кладемо омлет і прикрашаємо зеленню – трапезуєм. Приємного апетиту!