Японський омлет – 6 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Японський омлет з куркою

Японський омлет з куркою, приготований з додаванням вареного рису – це варіант простого, але водночас надзвичайно смачного сніданку або перекусу, після якого ви надовго забудете про голод. Птах чудово поєднується з ніжним омлетом, спробуйте і переконаєтеся в цьому самі!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 12 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Рис – ½ склянки
  • Цибулина – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • соєвий Соус – 6 ст. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Цибуля зелена – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розігріваємо Сковороду і вливаємо соєвий соус. Паралельно знімаємо лушпиння з цибулі і ріжемо її на тонкі пір’я.

Крок 2. У киплячий коричневий соус відправляємо цибульну нарізку, додаємо цукор і при частому помішуванні витримуємо на вогні близько 2-3 хвилин.

Крок 3. Не гаючи часу, обполіскуємо куряче філе, видаляємо плівки і жир, ріжемо на великі кубики (див. фото).

Крок 4. Закидаємо курку до цибулі, перемішуємо і обсмажуємо до зміни кольору (3-4 хвилини).

Крок 5. В окремій ємності активно збиваємо яйця.

Крок 6. Заливаємо яєчною масою кубики птиці з цибулею, рівномірно покриваючи компоненти. Готуємо під кришкою приблизно 4 хвилини.

Крок 7. Рис відварюємо на пару і викладаємо на блюдо для сервірування. Подрібнюємо пір’я зеленого лука.

Крок 8. На теплу «гірку» з крупи кладемо омлет і прикрашаємо зеленню – трапезуєм. Приємного апетиту!