Японський омлет з сиром
Японський омлет з сиром являє собою рулет з начинкою, яка може змінюватись в залежності від ваших смакових уподобань. У цьому рецепті ми пропонуємо вам спробувати соковите наповнення з стиглих томатів, твердого сиру та болгарського перцю.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Яйця – 4 шт.
- Сир твердий – 20 гр.
- Кунжут – 10 гр.
- Перець болгарський – 40 гр.
- Помідори – 40 гр.
- соєвий Соус – 20 мл
- Масло соняшникове – 10 мл
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. У тарілку з високими бортиками вбиваємо курячі яйця, додаємо соєвий соус, кунжут і щіпку чорного перцю – збовтуємо до однорідності.
Крок 2. У сковорідку наливаємо олію і прогріваємо, виливаємо яєчну суміш і обсмажуємо з одного боку на мінімальному вогні.
Крок 3. Рівномірно викладаємо скибочки помідора.
Крок 4. Слідом кладемо кільця очищеного болгарського перцю – прикриваємо посуд кришкою і засікаємо 7-9 хвилин.
Крок 5. Готову страву присипаємо натертим сиром і наполягаємо під кришкою до розплавлення.
Крок 6. Перекладаємо омлет на блюдо і звертаємо в рулет.
Крок 7. Під кутом нарізаємо порційними шматочками.
Крок 8. Готуємо та подаємо до столу в гарячому вигляді, за бажанням прикрасивши свіжою зеленню. Приємного апетиту!