Японський омлет – 6 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Японський омлет з сиром

Японський омлет з сиром являє собою рулет з начинкою, яка може змінюватись в залежності від ваших смакових уподобань. У цьому рецепті ми пропонуємо вам спробувати соковите наповнення з стиглих томатів, твердого сиру та болгарського перцю.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Яйця – 4 шт.
  • Сир твердий – 20 гр.
  • Кунжут – 10 гр.
  • Перець болгарський – 40 гр.
  • Помідори – 40 гр.
  • соєвий Соус – 20 мл
  • Масло соняшникове – 10 мл
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. У тарілку з високими бортиками вбиваємо курячі яйця, додаємо соєвий соус, кунжут і щіпку чорного перцю – збовтуємо до однорідності.

Крок 2. У сковорідку наливаємо олію і прогріваємо, виливаємо яєчну суміш і обсмажуємо з одного боку на мінімальному вогні.

Крок 3. Рівномірно викладаємо скибочки помідора.

Крок 4. Слідом кладемо кільця очищеного болгарського перцю – прикриваємо посуд кришкою і засікаємо 7-9 хвилин.

Крок 5. Готову страву присипаємо натертим сиром і наполягаємо під кришкою до розплавлення.

Крок 6. Перекладаємо омлет на блюдо і звертаємо в рулет.

Крок 7. Під кутом нарізаємо порційними шматочками.

Крок 8. Готуємо та подаємо до столу в гарячому вигляді, за бажанням прикрасивши свіжою зеленню. Приємного апетиту!