Японський рисовий омлет з начинкою
Японський рисовий омлет з начинкою – це ситна та поживна страва, на приготування якого вам не доведеться витрачати весь свій вільний час вранці. Здавалося б, що нового можна приготувати з яєць крім глазуньи і класичного омлету? Прочитавши цей рецепт, ви обов’язково захочете спробувати це блюдо!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 1.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 2 ст. л.
- Рис відварний – 3 ст. л.
- Ковбаса варена – 2 скибочки.
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Зелень – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Протягом декількох хвилин обсмажуємо кубики ковбаси на розігрітому рослинному маслі, підсипаємо відварений рис.
Крок 2. Доповнюємо компоненти кетчупом і активно перемішуємо.
Крок 3. Приправляємо складу меленим перцем, рубаною зеленню і сіллю.
Крок 4. Прогріваємо близько 60 секунд і перекладаємо в інший посуд.
Крок 5. В іншій чаші расколачиваем яйця з додаванням молока.
Крок 6. Розігріваємо олію в вогнетривкому посуді і виливаємо яєчну суміш – смажимо на маленькому вогні.
Крок 7. Чекаємо, поки омлет схопиться знизу, і на одну сторону кладемо підготовлену начинку.
Крок 8. Прикриваємо начинку вільним краєм і обсмажуємо ще 1-2 хвилини з кожного боку.
Крок 9. Апетитна страва поливаємо кетчупом і знімаємо пробу. Приємного апетиту!