Японський омлет – 6 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Японський рисовий омлет з начинкою

Японський рисовий омлет з начинкою – це ситна та поживна страва, на приготування якого вам не доведеться витрачати весь свій вільний час вранці. Здавалося б, що нового можна приготувати з яєць крім глазуньи і класичного омлету? Прочитавши цей рецепт, ви обов’язково захочете спробувати це блюдо!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Рис відварний – 3 ст. л.
  • Ковбаса варена – 2 скибочки.
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Зелень – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Протягом декількох хвилин обсмажуємо кубики ковбаси на розігрітому рослинному маслі, підсипаємо відварений рис.

Крок 2. Доповнюємо компоненти кетчупом і активно перемішуємо.

Крок 3. Приправляємо складу меленим перцем, рубаною зеленню і сіллю.

Крок 4. Прогріваємо близько 60 секунд і перекладаємо в інший посуд.

Крок 5. В іншій чаші расколачиваем яйця з додаванням молока.

Крок 6. Розігріваємо олію в вогнетривкому посуді і виливаємо яєчну суміш – смажимо на маленькому вогні.

Крок 7. Чекаємо, поки омлет схопиться знизу, і на одну сторону кладемо підготовлену начинку.

Крок 8. Прикриваємо начинку вільним краєм і обсмажуємо ще 1-2 хвилини з кожного боку.

Крок 9. Апетитна страва поливаємо кетчупом і знімаємо пробу. Приємного апетиту!