Японський омлет – 6 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Японський омлет з рисовим оцтом

Японський омлет з рисовим оцтом підкорить вас з першої вилочки і стане найулюбленішим сніданком! Якщо ви запитаєте чому, то буде цілком логічна відповідь: це неймовірно смачне, але в той же час просте і швидке» страва, яка подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду!

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 1.

Інгредієнти:

  • Суміш овочева свіжа/заморожена – ½ склянки
  • обсмажене Філе куряче/копчене – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Рис відварний – 1/3 склянки
  • Кетчуп – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Соус соєвий – 1 ч. л.
  • Оцет рисовий – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком готування подрібнюємо свіжі овочі або даємо час розтанути розмороженим, подрібнюємо куряче філе.

Крок 2. Відварюємо рис для японських страв, згідно інструкції.

Крок 3. Готову крупу присмачую соєвим соусом і оцтом, перемішуємо. Паралельно расколачиваем яйця з дрібкою солі.

Крок 4. У сковороду наливаємо рослинне масло, добре нагріваємо і на сильному вогні протягом 60 секунд смажимо овочі.

Крок 5. Підсипаємо розсипчастий рис, заважаємо.

Крок 6. Слідом закидаємо скибочки курки.

Крок 7. Додаємо до інгредієнтів кетчуп і обсмажуємо ще одну хвилину.

Крок 8. Начинку зрушуємо в бік і, нахиливши сковорідку, виливаємо яєчну суміш. По мірі готовності звертаємо омлет в рулет так, щоб рисово-овочева маса залишилася всередині.

Крок 9. Готуємо та подаємо. Готуйте і отримуйте задоволення!