Заварне тісто для пельменів на окропі – 6 рецептів в домашніх умовах з яйцем, олією з покроковими фото

Заварне пельменний тісто з рисовим борошном

Пельмені, приготовані на основі рисового борошна – це оригінальне блюдо, з процесом готування якого, впорається абсолютно кожен без винятків. А його ніжний смак і тане в роті текстура закохує в себе з першого укусу і змушує готувати цю страву знову і знову!

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Борошно рисова – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 5 гр.
  • Сіль – 1-2 щіпки.
  • Вода – 250 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 10 мл

Процес приготування:

Крок 1. Рисове борошно просіваємо за допомогою дрібного сита і змішуємо з невеликою кількістю цукрового піску і солі.

Крок 2. В іншій мисці збиваємо яйце з додаванням води.

Крок 3. Вливаємо яєчну суміш до сухих компонентів.

Крок 4. Змащуємо долоні маслом і починаємо збирати інгредієнти в грудку (зробити це непросто, так як тісто весь час розсипається, однак, через 15 хвилин у вас все вийде).

Крок 5. Отриманий рисовий кулька обертаємо плівкою або кладемо в пакет і залишаємо на 20 хвилин при кімнатній температурі. Після, приступаємо до готування пельменів. Приємного апетиту!