Заварне пельменний тісто з рисовим борошном
Пельмені, приготовані на основі рисового борошна – це оригінальне блюдо, з процесом готування якого, впорається абсолютно кожен без винятків. А його ніжний смак і тане в роті текстура закохує в себе з першого укусу і змушує готувати цю страву знову і знову!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Борошно рисова – 500 гр.
- Цукор-пісок – 5 гр.
- Сіль – 1-2 щіпки.
- Вода – 250 мл
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 10 мл
Процес приготування:
Крок 1. Рисове борошно просіваємо за допомогою дрібного сита і змішуємо з невеликою кількістю цукрового піску і солі.
Крок 2. В іншій мисці збиваємо яйце з додаванням води.
Крок 3. Вливаємо яєчну суміш до сухих компонентів.
Крок 4. Змащуємо долоні маслом і починаємо збирати інгредієнти в грудку (зробити це непросто, так як тісто весь час розсипається, однак, через 15 хвилин у вас все вийде).
Крок 5. Отриманий рисовий кулька обертаємо плівкою або кладемо в пакет і залишаємо на 20 хвилин при кімнатній температурі. Після, приступаємо до готування пельменів. Приємного апетиту!