Зрази з м’ясного фаршу з яйцем в духовці
Чудове м’ясне блюдо, зрази з яйцем, дозволять вам ситно нагодувати всю сім’ю. Зрази запікаються в духовці, тому виходять соковитими і зовсім нежирними. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде 8 котлет.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Яйця варені – 4 шт.
- Цибуля – 200 гр.
- Батон – 100 гр.
- Молоко – 200 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте.
2. Варені яйця наріжте дрібними кубиками.
3. Розігрійте на сковороді рослинне масло, обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.
4. Змішайте яйця і обсмажену цибулю.
5. Батон замочити в молоці.
6. Змішайте фарш і батон, масу посоліть і приправте.
7. З фаршу сформуйте круглі коржі.
8. На кожен коржик покладіть підготовлену начинку.
9. Загорніть начинку в фарш.
10. Викладіть заготовки у форму. Запікайте зрази в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин.
11. Подавайте зрази з яєчною начинкою на обід або вечеря в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!