зрази Мясні – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Зрази з м’ясного фаршу з яйцем в духовці

Чудове м’ясне блюдо, зрази з яйцем, дозволять вам ситно нагодувати всю сім’ю. Зрази запікаються в духовці, тому виходять соковитими і зовсім нежирними. Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде 8 котлет.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Яйця варені – 4 шт.
  • Цибуля – 200 гр.
  • Батон – 100 гр.
  • Молоко – 200 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте.

2. Варені яйця наріжте дрібними кубиками.

3. Розігрійте на сковороді рослинне масло, обсмажте на ньому цибулю до золотистого кольору.

4. Змішайте яйця і обсмажену цибулю.

5. Батон замочити в молоці.

6. Змішайте фарш і батон, масу посоліть і приправте.

7. З фаршу сформуйте круглі коржі.

8. На кожен коржик покладіть підготовлену начинку.

9. Загорніть начинку в фарш.

10. Викладіть заготовки у форму. Запікайте зрази в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин.

11. Подавайте зрази з яєчною начинкою на обід або вечеря в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!