Філе зубатки в духовці
Філе зубатки в духовці – легке і дуже поживна страва, вживши який, ви зарядитесь енергією на весь день і надовго забудете про ненависному почутті голоду. В залежності від своїх уподобань, ви можете готувати цілісні шматочки або розділити їх на дві частини і видалити центральну кісточку.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Зубатка – 400 гр.
- Цибуля – 100 гр.
- Масло рослинне – 25 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожуємо зубатку, готуємо інші складові.
Крок 2. Старанно натираємо рибку спеціями.
Крок 3. Форму, придатну для духовки, промазуємо маслом і викладаємо рибу.
Крок 4. Зверху розкладаємо цибульні півкільця і запікаємо протягом 40-60 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Крок 5. Ніжну зубатку викладаємо на порційні тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!