Зубатка в духовці – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Філе зубатки в духовці

Філе зубатки в духовці – легке і дуже поживна страва, вживши який, ви зарядитесь енергією на весь день і надовго забудете про ненависному почутті голоду. В залежності від своїх уподобань, ви можете готувати цілісні шматочки або розділити їх на дві частини і видалити центральну кісточку.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Зубатка – 400 гр.
  • Цибуля – 100 гр.
  • Масло рослинне – 25 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для риби – на смак.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожуємо зубатку, готуємо інші складові.

Крок 2. Старанно натираємо рибку спеціями.

Крок 3. Форму, придатну для духовки, промазуємо маслом і викладаємо рибу.

Крок 4. Зверху розкладаємо цибульні півкільця і запікаємо протягом 40-60 хвилин при температурі 180-190 градусів.

Крок 5. Ніжну зубатку викладаємо на порційні тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!