Анкл бенс з кабачків на зиму – 8 найсмачніших рецептів салату з покроковими фото

Анкл бенс з кабачків з томатним соком

Анкл бенс з кабачків з томатним соком володіє неперевершеним смаком і чудовим зовнішнім виглядом. Яскрава закуска – відмінний варіант для перекусу. Кабачковий салат ідеальний з картоплею, макаронними виробами або рисом. Анкл бенс готують з соковитих сезонних овочів. Закуска виходить бюджетної і дуже смачною.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2,5 л.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2,5 кг
  • томатна Паста – 100 гр.
  • томатний Сік – 500 мл
  • Масло рослинне – 80 мл
  • Сіль – 40 гр.
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Оцет 9% – 50 мл
  • Перець чорний горошком – 15 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Кабачки промийте. У дорослих екземплярів зніміть шкіру, видаліть нутрощі. Молоді овочі з м’якою шкіркою в очищенні не потребують. Промиті кабачки нарубаєте. Метод нарізки на смак кінцевого результату не відіб’ється. В товстостінну посуд для варіння влийте томатний сік.

Крок 2. Додайте якісну томатну пасту з чистим складом.

Крок 3. Відміряйте цукровий пісок.

Крок 4. Посластите.

Крок 5. Посоліть.

Крок 6. Влийте рослинне масло.

Крок 7. Влийте оцет. Змішайте масу.

Крок 8. Всипте горошки перцю.

Крок 9. Вивантажите кабачки. Об’єднайте компоненти. Прикрийте кришкою. Помістіть на конфорку.

Крок 10. Закип’ятіть і розмішайте.

Крок 11. Перемістіть на дрібну конфорку. Кип’ятіть 20 хвилин після закипання.

Крок 12. Тару прополощіть і стерилізуйте звичним методом. Для компактної тари використовують мікрохвильовку. Я стерилизую за звичаєм на пару.

Крок 13. Киплячій закускою заповніть чисту тару. Кришки прокип’ятіть, і закрутіть заготовки. Я віддаю перевагу банки з закруткою невеликого розміру. Однієї баночки достатньо для повноцінного прийому їжі. Якщо ви вмієте орудувати закаточним ключем, використовуйте звичайні кришки.

Крок 14. Коли яскраві закачування охолонуть, переставте в місце зберігання. Їжте із задоволенням і насолоджуйтеся. Приємного апетиту!