Анкл бенс з кабачків на зиму – 8 найсмачніших рецептів салату з покроковими фото

Анкл бенс з кабачків з помідорами

Анкл бенс з кабачків з помідорами виглядає дивовижно. Яскраві інгредієнти в сукупності перетворюються в кулінарне божевілля. Овочі зберігають чудову хрусткость. Я готую Анкл бенс не перший раз, з кожним разом збільшуючи кількість порцій. Заготівля розходиться, як щойно спечені пиріжки.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1,5 л.

Інгредієнти:

  • очищені Кабачки – 2 кг
  • Болгарський перець – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 350 гр.
  • Помідори – 700 гр.
  • Масло рослинне – 130 мл
  • Сіль – 20 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Оцет яблучний – 30 мл
  • Паприка мелена – 3 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Кабачки промийте. З дорослих екземплярів видаліть шкірку економкою, видаліть насіння і волокнисту масу. Молоді овочі з м’якою шкіркою в очищенні не потребують. Кабачки порубаєте квадратиками. Перекладіть в товстостінну посуд для варіння. Влийте рослинне масло.

Крок 2. Очищену цибулю настругайте четвертинками. Перекладіть до кабачків.

Крок 3. У вимитих перців вийміть насіння і перетинки, крупно наріжте.

Крок 4. Помідори обшпарте окропом і перекладіть в крижану воду. М’якоть подрібніть занурювальним приладом. Томатну масу влийте до овочів.

Крок 5. Посоліть, посластите. Приправити паприкою.

Крок 6. Помістіть на конфорку і варіть 45 хвилин після закипання. Не забувайте розмішувати, щоб заготовка не підгоріла. В кінці влийте яблучний оцет, закип’ятіть і вимкніть конфорку.

Крок 7. Банки прополощіть і стерилізуйте звичним методом, для невеликих баночок використовують мікрохвильовку або пар. Киплячим салатом заповніть чисті скляні ємності. Кришки прокип’ятіть, і закупорьте заготовки.

Крок 8. Коли ошатні закачування охолонуть, переставте в місце зберігання. Їжте із задоволенням і насолоджуйтеся. Приємного апетиту!