Блюда з свинини на друге – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Печеня по-домашньому з свинини

Печеня по-домашньому з свинини порадує вас неймовірною соковитістю і ніжністю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте зі свіжими овочами, соліннями та іншими доповненнями за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.

Час приготування: 1 годину 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кг
  • Картопля – 2 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • томатна Паста – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину попередньо розморожуємо і промиваємо. Нарізаємо м’ясо невеликими шматочками.

Крок 2. Тонкими півкільцями розбираємо цибулю.

Крок 3. Очищаємо і промиваємо картоплю. Ріжемо овоч половинками або четвертинками.

Крок 4. Казан прогріваємо з рослинним маслом. Кладемо сюди цибулю і смажимо його до м’якості.

Крок 5. Відправляємо до цибулі м’ясні шматочки. Перемішуємо і готуємо до випаровування зайвої вологи.

Крок 6. Моркву натираємо на крупній тертці.

Крок 7. Відправляємо моркву до решти продуктів. Тушкуємо близько 10-15 хвилин.

Крок 8. Додаємо картоплю, томатну пасту, сіль і спеції.

Крок 9. Заливаємо все це водою і тушкуємо на слабкому вогні півтори години.

Крок 10. Печеня по-домашньому з свинини готово!