Печеня по-домашньому з свинини
Печеня по-домашньому з свинини порадує вас неймовірною соковитістю і ніжністю. Такий продукт стане ідеальним кулінарним рішенням для вашого сімейного обіду. Подавайте зі свіжими овочами, соліннями та іншими доповненнями за смаком. Урізноманітніть домашнє меню.
Час приготування: 1 годину 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Свинина – 1 кг
- Картопля – 2 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- томатна Паста – 3 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину попередньо розморожуємо і промиваємо. Нарізаємо м’ясо невеликими шматочками.
Крок 2. Тонкими півкільцями розбираємо цибулю.
Крок 3. Очищаємо і промиваємо картоплю. Ріжемо овоч половинками або четвертинками.
Крок 4. Казан прогріваємо з рослинним маслом. Кладемо сюди цибулю і смажимо його до м’якості.
Крок 5. Відправляємо до цибулі м’ясні шматочки. Перемішуємо і готуємо до випаровування зайвої вологи.
Крок 6. Моркву натираємо на крупній тертці.
Крок 7. Відправляємо моркву до решти продуктів. Тушкуємо близько 10-15 хвилин.
Крок 8. Додаємо картоплю, томатну пасту, сіль і спеції.
Крок 9. Заливаємо все це водою і тушкуємо на слабкому вогні півтори години.
Крок 10. Печеня по-домашньому з свинини готово!