Блюда з свинини на друге – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Стейк зі свинини на сковороді

Стейк зі свинини на сковороді – це апетитне ресторанна страва, яку нескладно приготувати в домашніх умовах. Для приготування соковитого стейку беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Подавайте до столу зі свіжими овочами та іншими гарнірами за смаком.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожену і промиту свинину ріжемо на стейки. Кладемо їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.

Крок 2. Натираємо м’ясні шматочки сіллю і спеціями за смаком.

Крок 3. Промиваємо, обсушуємо кріп і дрібно нарізаємо його ножем.

Крок 4. Обидва стейка потім по краях у подрібнений кріп.

Крок 5. На м’ясні шматочки кладемо продавлені зубчики часнику.

Крок 6. На розігріту сковороду з маслом, кладемо м’ясні шматки. Краще всього використовувати сковороду-гриль. Смажимо стейки на сильному вогні по три хвилини з обох сторін.

Крок 7. Стейк зі свинини на сковороді готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!