Стейк зі свинини на сковороді
Стейк зі свинини на сковороді – це апетитне ресторанна страва, яку нескладно приготувати в домашніх умовах. Для приготування соковитого стейку беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Подавайте до столу зі свіжими овочами та іншими гарнірами за смаком.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Кріп – 1 пучок.
- Сіль – 1 щіпка.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожену і промиту свинину ріжемо на стейки. Кладемо їх на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.
Крок 2. Натираємо м’ясні шматочки сіллю і спеціями за смаком.
Крок 3. Промиваємо, обсушуємо кріп і дрібно нарізаємо його ножем.
Крок 4. Обидва стейка потім по краях у подрібнений кріп.
Крок 5. На м’ясні шматочки кладемо продавлені зубчики часнику.
Крок 6. На розігріту сковороду з маслом, кладемо м’ясні шматки. Краще всього використовувати сковороду-гриль. Смажимо стейки на сильному вогні по три хвилини з обох сторін.
Крок 7. Стейк зі свинини на сковороді готовий. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!