Блюда з свинини на друге – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Шашлик зі свинини в духовці

Шашлик зі свинини в духовці – це простий і смачний спосіб доповнити ваш домашній стіл ситним м’ясним блюдом, яке нікого не залишить байдужим. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Апетитний свинячий шашлик подавайте з овочами і улюбленими соусами.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
  • Приправа для шашлику – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину попередньо розморожуємо, промиваємо та нарізаємо шматками середнього розміру. Кладемо їх в глибоку миску.

Крок 2. Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями, відправляємо їх в миску до м’яса.

Крок 3. Солимо продукти і посипаємо спеціями для шашлику.

Крок 4. Далі додаємо майонез, вливаємо столовий оцет. Добре все перемішуємо для рівномірного розподілу спецій.

Крок 5. Наколюємо свинину на дерев’яні шпажки. Можна додати трохи цибулевих кілець. Кладемо частування у форму для запікання.

Крок 6. Запікаємо страву близько 45-50 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Шашлик зі свинини в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!