Бефстроганов з свинини — класичний рецепт
Бефстроганов з свинини – класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Апетитне гаряче блюдо яскраво доповнить ваш домашній обід. Подавайте дуже смачне частування з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Сіль – 2 щіпки.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожену і промиту свинину ріжемо шматочками рівної товщини.
Крок 2. Кожен шматок свинини відбиваємо кухонним молоточком і ріжемо його тонкими смужками.
Крок 3. Відправляємо свинину на сковороду, розігріту з рослинною олією. Готуємо на помірному вогні.
Крок 4. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його ножем.
Крок 5. Коли з м’яса випарується зайва рідина, додаємо подрібнену цибулю.
Крок 6. Перемішуємо продукти і смажимо до рум’янцю. Солимо і посипаємо чорним меленим перцем.
Крок 7. Додаємо в заготовку сметану.
Крок 8. Перемішуємо частування, закриваємо її кришкою і зменшуємо вогонь.
Крок 9. Тушкуємо страву на невеликому вогні близько 15-25 хвилин.
Крок 10. Бефстроганов з свинини за класичним рецептом готовий. Можна подавати до столу!