Блюда з свинини на друге – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Бефстроганов з свинини — класичний рецепт

Бефстроганов з свинини – класичний рецепт, який точно варто взяти на замітку. Апетитне гаряче блюдо яскраво доповнить ваш домашній обід. Подавайте дуже смачне частування з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сметана – 100 гр.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожену і промиту свинину ріжемо шматочками рівної товщини.

Крок 2. Кожен шматок свинини відбиваємо кухонним молоточком і ріжемо його тонкими смужками.

Крок 3. Відправляємо свинину на сковороду, розігріту з рослинною олією. Готуємо на помірному вогні.

Крок 4. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його ножем.

Крок 5. Коли з м’яса випарується зайва рідина, додаємо подрібнену цибулю.

Крок 6. Перемішуємо продукти і смажимо до рум’янцю. Солимо і посипаємо чорним меленим перцем.

Крок 7. Додаємо в заготовку сметану.

Крок 8. Перемішуємо частування, закриваємо її кришкою і зменшуємо вогонь.

Крок 9. Тушкуємо страву на невеликому вогні близько 15-25 хвилин.

Крок 10. Бефстроганов з свинини за класичним рецептом готовий. Можна подавати до столу!