Дорадо в духовці у фользі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Дорадо з пряними травами у фользі

Дорадо з пряними травами у фользі – максимально простий рецепт, який під силу кожному. Приготувавши дорадо таким способом, ви відмовитеся від всіх мудрованих рецептів. Цей варіант не відніме у вас багато часу. А поки рибка засмагає в духовці, можна швидко зміркувати гарнір або зайнятися своїми справами.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Дорадо – 1 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Цибуля-шалот – 1 шт.
  • Базилік – щіпка.
  • Сіль – за смаком.
  • Чебрець – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Обшелушенный цибулю-шалот нарізати не дуже тонкими кільцями.

Крок 2. Підготуйте фольгу для запікання. Рибну тушку звільніть від луски, видаліть зябра і кишки. Промийте під краном і приберіть вологу серветками. Рибу натріть сіллю, чебрецем і базиліком, розмістіть на фользі. Черевце нафаршируйте цибулею. Залишилися кільця укладіть поверх дорадо.

Крок 3. Збризніть оливковою олією

Крок 4. Запечатайте фольгу. Рибу викладіть на деко і приберіть запікатися на 25 хвилин в прогріту до 200 градусів духовку.

Крок 5. Через час розгорніть фольгу і перевірте готовність. Запашну рибу укладіть на красиве блюдо, за бажанням доповніть улюбленим гарніром і починайте дегустацію. Приємного апетиту!