Дорадо з пряними травами у фользі
Дорадо з пряними травами у фользі – максимально простий рецепт, який під силу кожному. Приготувавши дорадо таким способом, ви відмовитеся від всіх мудрованих рецептів. Цей варіант не відніме у вас багато часу. А поки рибка засмагає в духовці, можна швидко зміркувати гарнір або зайнятися своїми справами.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 1
Інгредієнти:
- Дорадо – 1 шт.
- Оливкова олія – 2 ст. л.
- Цибуля-шалот – 1 шт.
- Базилік – щіпка.
- Сіль – за смаком.
- Чебрець – щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Обшелушенный цибулю-шалот нарізати не дуже тонкими кільцями.
Крок 2. Підготуйте фольгу для запікання. Рибну тушку звільніть від луски, видаліть зябра і кишки. Промийте під краном і приберіть вологу серветками. Рибу натріть сіллю, чебрецем і базиліком, розмістіть на фользі. Черевце нафаршируйте цибулею. Залишилися кільця укладіть поверх дорадо.
Крок 3. Збризніть оливковою олією
Крок 4. Запечатайте фольгу. Рибу викладіть на деко і приберіть запікатися на 25 хвилин в прогріту до 200 градусів духовку.
Крок 5. Через час розгорніть фольгу і перевірте готовність. Запашну рибу укладіть на красиве блюдо, за бажанням доповніть улюбленим гарніром і починайте дегустацію. Приємного апетиту!