Ескалоп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ескалоп на грилі

Ескалоп на грилі готується максимально просто і швидко. Для приготування використовують м’ясо або птицю. Приправляють найпростішими спеціями. Страва підходить для тих, хто стежить за фігурою і не їсть смажену їжу. Доповнюють м’ясо гарнірами або овочами. Смачно, ситно і без особливих перешкод.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 400 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо інгредієнти і сам прилад.

Крок 2. Обмивши м’ясо, витираємо його. При необхідності обрізаємо плівки. Ділимо шматок на порції товщиною не більше 1 сантиметра.

Крок 3. За допомогою кухонного молоточка або преса з голками відбиваємо м’ясні заготовки.

Крок 4. Приправляємо відбите м’ясо сіллю, перцем та іншими спеціями.

Крок 5. Включивши в мережу електроприлад, змащуємо рослинним маслом за допомогою пензлика. Кладемо м’ясні шматки.

Крок 6. Закривши кришку, обсмажуємо 5 хвилин. Перевертаємо через зазначений час на іншу сторону.

Крок 7. Подаємо ескалопи з овочами.

Крок 8. Можна доповнити соусом з розсуд. Приємного апетиту!