Ескалоп на грилі
Ескалоп на грилі готується максимально просто і швидко. Для приготування використовують м’ясо або птицю. Приправляють найпростішими спеціями. Страва підходить для тих, хто стежить за фігурою і не їсть смажену їжу. Доповнюють м’ясо гарнірами або овочами. Смачно, ситно і без особливих перешкод.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2
Склад:
- Свинина – 400 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти і сам прилад.
Крок 2. Обмивши м’ясо, витираємо його. При необхідності обрізаємо плівки. Ділимо шматок на порції товщиною не більше 1 сантиметра.
Крок 3. За допомогою кухонного молоточка або преса з голками відбиваємо м’ясні заготовки.
Крок 4. Приправляємо відбите м’ясо сіллю, перцем та іншими спеціями.
Крок 5. Включивши в мережу електроприлад, змащуємо рослинним маслом за допомогою пензлика. Кладемо м’ясні шматки.
Крок 6. Закривши кришку, обсмажуємо 5 хвилин. Перевертаємо через зазначений час на іншу сторону.
Крок 7. Подаємо ескалопи з овочами.
Крок 8. Можна доповнити соусом з розсуд. Приємного апетиту!