Ескалоп, запечений у фользі
Ескалоп, запечений у фользі, припаде до смаку всім, хто не вживає смажену їжу. Приготування займе не більш півгодини. Важливо не пересушити ескалоп. Приготувати м’ясо вийде навіть у дилетанта. Поки запікається ескалоп, можна приготувати салат зі свіжих овочів або зварити картопляне пюре.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 5
Склад:
- Свинячий ескалоп – 500 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Хмелі-сунелі – щіпка.
- Солодка паприка – щіпка.
- Часник – 3 зубчики.
- Перець чорний мелений – щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину обмиваємо й обсушуємо. Нарізаємо шматками. Ширина не повинна перевищувати 1 сантиметр.
Крок 2. В піалу наливаємо оливкову олію, додаємо спеції. Добре розмішуємо.
Крок 3. Викладаємо шматочки в маринад і “купаємо”. Деко вистилаємо фольгою і розкладаємо м’ясо в спеціях.
Крок 4. Очищаємо часник. Ріжемо слайсами.
Крок 5. У м’ясних заготовках робимо насічки і кладемо в них часникові скибочки.
Крок 6. Пакуємо в фольгу і запікаємо при 200 градусах 20 хвилин.
Крок 7. Подаємо ескалоп з гарніром. Приємного апетиту!