Ескалоп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ескалоп, запечений у фользі

Ескалоп, запечений у фользі, припаде до смаку всім, хто не вживає смажену їжу. Приготування займе не більш півгодини. Важливо не пересушити ескалоп. Приготувати м’ясо вийде навіть у дилетанта. Поки запікається ескалоп, можна приготувати салат зі свіжих овочів або зварити картопляне пюре.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5

Склад:

  • Свинячий ескалоп – 500 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Хмелі-сунелі – щіпка.
  • Солодка паприка – щіпка.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Перець чорний мелений – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину обмиваємо й обсушуємо. Нарізаємо шматками. Ширина не повинна перевищувати 1 сантиметр.

Крок 2. В піалу наливаємо оливкову олію, додаємо спеції. Добре розмішуємо.

Крок 3. Викладаємо шматочки в маринад і “купаємо”. Деко вистилаємо фольгою і розкладаємо м’ясо в спеціях.

Крок 4. Очищаємо часник. Ріжемо слайсами.

Крок 5. У м’ясних заготовках робимо насічки і кладемо в них часникові скибочки.

Крок 6. Пакуємо в фольгу і запікаємо при 200 градусах 20 хвилин.

Крок 7. Подаємо ескалоп з гарніром. Приємного апетиту!