Дуже смачні курячі фрикадельки з підливою
Нежирні і соковиті домашні фрикадельки виходять з курячого м’яса. Приготувати продукт можна у підливці. Такий кулінарний варіант зробить блюдо неймовірно соковитим. Спробуйте для вашого обіду.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 шт.
- Стегна курячі – 2 шт.
- томатний Сік – 1 склянка
- Борошно – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо курячі продукти. Шматочок філе промиваємо. З стегон акуратно виймаємо м’ясо.
2. Прокручуємо підготовлені інгредієнти в м’ясорубці і доповнюємо їх сіллю і спеціями за смаком.
3. Ретельно вимішуємо ароматну масу до однорідного стану.
4. З отриманої м’ясної маси ліпимо невеликі круглі фрикадельки.
5. Обвалюємо м’ясні кульки в борошні і обжариваем їх у сковороді з рослинною олією до легкого рум’янцю.
6. Заливаємо обсмажені продукти склянкою томатного соку. Доводимо вміст до кипіння і після тушкуємо на слабкому вогні близько 10 хвилин.
7. Соковиті фрикадельки з яскравою підливою готові. Розкладайте м’ясне блюдо по тарілках і подавайте до столу!