Фрикадельки з підливою – 10 рецептів на сковороді з покроковими фото

Дуже смачні курячі фрикадельки з підливою

Нежирні і соковиті домашні фрикадельки виходять з курячого м’яса. Приготувати продукт можна у підливці. Такий кулінарний варіант зробить блюдо неймовірно соковитим. Спробуйте для вашого обіду.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Стегна курячі – 2 шт.
  • томатний Сік – 1 склянка
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо курячі продукти. Шматочок філе промиваємо. З стегон акуратно виймаємо м’ясо.

2. Прокручуємо підготовлені інгредієнти в м’ясорубці і доповнюємо їх сіллю і спеціями за смаком.

3. Ретельно вимішуємо ароматну масу до однорідного стану.

4. З отриманої м’ясної маси ліпимо невеликі круглі фрикадельки.

5. Обвалюємо м’ясні кульки в борошні і обжариваем їх у сковороді з рослинною олією до легкого рум’янцю.

6. Заливаємо обсмажені продукти склянкою томатного соку. Доводимо вміст до кипіння і після тушкуємо на слабкому вогні близько 10 хвилин.

7. Соковиті фрикадельки з яскравою підливою готові. Розкладайте м’ясне блюдо по тарілках і подавайте до столу!