Горбуша на сковороді – 10 смачних рецептів приготування соковитої смаженої горбуші з фото

Горбуша з картоплею на сковороді

Горбуша з картоплею на сковороді шалено смачне і одночасно простий у виконанні блюдо. Це моє улюблене поєднання – риба і картопля. Страва виглядає не просто апетитно, а шикарно, на мій погляд. Готові домашні вечеряти так щодня. Картопля чудово доповнює соковиту горбушу.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Горбуша – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 600 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю і моркву вимити від бруду за допомогою щітки для миття овочів і фруктів, почистіть ножичком або овочечисткою. Я користуюся овочечисткою, так виходить економніше. Цибулинку звільніть від лушпиння.

Крок 2. Почищену картоплю настругайте брусками і перекладіть на розпечену сковорідку з олією. Підсмажте до рум’яності з усіх боків, не забувайте перевертати акуратно.

Крок 3. Моркву натріть на тертці тонкою соломкою. Цибулину наріжте, як вам подобається. Овочі закиньте до рум’яної картоплі. Перемішуючи, підсмажте кілька хвилин.

Крок 4. Стейки обдайте під краном водою і промокніть серветками. Складіть на овочі. Приправте улюбленими прянощами. У мене традиційно – сіль і перець. Готуйте пару хвилин.

Крок 5. Переверніть рибу на другу сторону і готуйте ще 5 хвилин.

Крок 7. Розкладіть картоплю з рибкою по порціях. Подавайте з салатом зі свіжих овочів і зелені. Кличте рідних і близьких до столу. Приємного апетиту!