Горбуша на сковороді – 10 смачних рецептів приготування соковитої смаженої горбуші з фото

Соковита горбуша з майонезом на сковороді

Соковита горбуша з майонезом на сковороді максимальне легке у виконанні блюдо. Рекомендую приготувати цю рибку всім любителям морепродуктів. Соковито, ніжно, ароматно! Бюджетні складові ви знайдете в будь-якому магазині. Харчуйтеся корисно!

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Горбуша – 350 гр.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сир твердий – 30 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть інгредієнти для соковитою горбуші.

Крок 2. Рибку обдайте під краном водичкою і вмочіть серветками. Розріжте на смужки, видаливши кісточки і шкірку.

Крок 3. Перекладіть в миску. Приправте улюбленими прянощами. У мене традиційно – сіль і перець. Полийте майонезом. Приправи втріть масажними рухами. Посипте нарубаною зеленню кропу. Відставте в бік.

Крок 4. Цибулинку звільніть від лушпиння. Настругайте, як вам подобається. Сир перетворіть в стружку на тертці.

Крок 5. Сковорідку розігріти на помірному нагріві. Вилийте масло, яке звикли використовувати. Закиньте цибулинку і обсмажте до прозорості. Зверху розкладіть рибні шматочки. Припорошите сирної шубкою. Готуйте під кришкою, поки сир не розплавиться.

Крок 6. Перекладіть приготовані рибні шматочки на порційні тарілки. Задекоріруйте улюбленої зеленушкой і овочами.

Крок 7. Кличте гостей до столу. Їжте з апетитом.