Соковита горбуша з майонезом на сковороді
Соковита горбуша з майонезом на сковороді максимальне легке у виконанні блюдо. Рекомендую приготувати цю рибку всім любителям морепродуктів. Соковито, ніжно, ароматно! Бюджетні складові ви знайдете в будь-якому магазині. Харчуйтеся корисно!
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3
Склад:
- Горбуша – 350 гр.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сир твердий – 30 гр.
- Кріп – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 30 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Складіть інгредієнти для соковитою горбуші.
Крок 2. Рибку обдайте під краном водичкою і вмочіть серветками. Розріжте на смужки, видаливши кісточки і шкірку.
Крок 3. Перекладіть в миску. Приправте улюбленими прянощами. У мене традиційно – сіль і перець. Полийте майонезом. Приправи втріть масажними рухами. Посипте нарубаною зеленню кропу. Відставте в бік.
Крок 4. Цибулинку звільніть від лушпиння. Настругайте, як вам подобається. Сир перетворіть в стружку на тертці.
Крок 5. Сковорідку розігріти на помірному нагріві. Вилийте масло, яке звикли використовувати. Закиньте цибулинку і обсмажте до прозорості. Зверху розкладіть рибні шматочки. Припорошите сирної шубкою. Готуйте під кришкою, поки сир не розплавиться.
Крок 6. Перекладіть приготовані рибні шматочки на порційні тарілки. Задекоріруйте улюбленої зеленушкой і овочами.
Крок 7. Кличте гостей до столу. Їжте з апетитом.