Хе з щуки – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Хе з щуки в олії

Хе з щуки в олії – це оригінальне азіатське блюдо, яке подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду! Незважаючи на простоту приготування і доступні компоненти, після маринування, сира щука має неперевершений смак і приємний пряний аромат.

Час готування – 25 ч.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Щука – ½ шт.
  • Морква (велика) – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • корейська Приправа (рідка) – 20 мл
  • Оцет винний – 40 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Щуку чистимо і промиваємо, для приготування хе відокремлюємо філе від спинки разом з шкіркою.

Крок 2. Ріжемо рибу на шматочки середнього розміру і складаємо в піалу.

Крок 3. Солимо.

Крок 4. Присмачую винним оцтом.

Крок 5. Доповнюємо щуку подрібненим часником, накриваємо і ставимо в холодильну камеру на добу.

Крок 6. Очищену моркву натираємо на спеціальній тертці.

Крок 7. Вливаємо до морквині рідку приправу і старанно розминаємо долонями.

Крок 8. Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями.

Крок 9. У сковороді розігріваємо масло і пасеруємо цибульну нарізку.

Крок 10. Змішуємо рибу і пікантну морквину.

Крок 11. Також до щуки викладаємо золотистий цибулю разом з маслом.

Крок 12. Складові закуски ще раз перемішуємо і наполягаємо протягом однієї години.

Крок 13. Страва готова – знімаємо пробу. Приємного апетиту!