Хе з щуки в олії
Хе з щуки в олії – це оригінальне азіатське блюдо, яке подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду! Незважаючи на простоту приготування і доступні компоненти, після маринування, сира щука має неперевершений смак і приємний пряний аромат.
Час готування – 25 ч.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Щука – ½ шт.
- Морква (велика) – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Масло рослинне – 50 мл
- корейська Приправа (рідка) – 20 мл
- Оцет винний – 40 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Щуку чистимо і промиваємо, для приготування хе відокремлюємо філе від спинки разом з шкіркою.
Крок 2. Ріжемо рибу на шматочки середнього розміру і складаємо в піалу.
Крок 3. Солимо.
Крок 4. Присмачую винним оцтом.
Крок 5. Доповнюємо щуку подрібненим часником, накриваємо і ставимо в холодильну камеру на добу.
Крок 6. Очищену моркву натираємо на спеціальній тертці.
Крок 7. Вливаємо до морквині рідку приправу і старанно розминаємо долонями.
Крок 8. Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями.
Крок 9. У сковороді розігріваємо масло і пасеруємо цибульну нарізку.
Крок 10. Змішуємо рибу і пікантну морквину.
Крок 11. Також до щуки викладаємо золотистий цибулю разом з маслом.
Крок 12. Складові закуски ще раз перемішуємо і наполягаємо протягом однієї години.
Крок 13. Страва готова – знімаємо пробу. Приємного апетиту!