Хе з щуки – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Хе з щуки з соєвим соусом

Хе з щуки з соєвим соусом – легке і пікантне страва, яка готується з простих і доступних компонентів. Замаринувавши рибне філе в соєвому соусі, лимонному соці і кориандре, ми отримаємо смачне і дуже насичене страву, яка сподобається кожному.

Час готування – 2 ч. 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Щука – 1 кг
  • Цибуля – 4 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Масло олію – 100 мл
  • оцтова Есенція 70% – 3 ст. л.
  • Сік лимона – 2 ст. л.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Перець чорний горошком – 5-6 шт.
  • Перець зелений горошком – 5-6 шт.
  • Перець білий горошком – 5-6 шт.
  • Перець чорний горошком – 5-6 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Рибу розбираємо, відокремлюємо філе, обполіскуємо і обсушуємо за допомогою паперових рушників.

Крок 2. Нарізаємо шматочками середнього розміру.

Крок 3. Для маринаду об’єднуємо сік лимона, оцтову есенцію, цукровий пісок і сіль – переливаємо до щуки.

Крок 4. Очищений часник дрібно рубаємо, а цибулю нарізаємо пір’ям.

Крок 5. На розпеченому маслі обсмажуємо цибулю і часник до м’якості.

Крок 6. Яким зручним способом подрібнюємо коріандр.

Крок 7. Також перетираємо всі перці і висипаємо пасеровані овочі.

Крок 8. Овочі заливаємо соєвим соусом, перемішуємо. Змішуємо щуку і овочі – прибираємо на полицю холодильника на 2-3 години.

Крок 9. Ароматне хе подаємо до столу і трапезуєм. Готуйте і отримуйте задоволення!