Хе з щуки з соєвим соусом
Хе з щуки з соєвим соусом – легке і пікантне страва, яка готується з простих і доступних компонентів. Замаринувавши рибне філе в соєвому соусі, лимонному соці і кориандре, ми отримаємо смачне і дуже насичене страву, яка сподобається кожному.
Час готування – 2 ч. 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Щука – 1 кг
- Цибуля – 4 шт.
- Часник – 5 зуб.
- Масло олію – 100 мл
- оцтова Есенція 70% – 3 ст. л.
- Сік лимона – 2 ст. л.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Коріандр мелений – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Перець чорний горошком – 5-6 шт.
- Перець зелений горошком – 5-6 шт.
- Перець білий горошком – 5-6 шт.
- Перець чорний горошком – 5-6 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Рибу розбираємо, відокремлюємо філе, обполіскуємо і обсушуємо за допомогою паперових рушників.
Крок 2. Нарізаємо шматочками середнього розміру.
Крок 3. Для маринаду об’єднуємо сік лимона, оцтову есенцію, цукровий пісок і сіль – переливаємо до щуки.
Крок 4. Очищений часник дрібно рубаємо, а цибулю нарізаємо пір’ям.
Крок 5. На розпеченому маслі обсмажуємо цибулю і часник до м’якості.
Крок 6. Яким зручним способом подрібнюємо коріандр.
Крок 7. Також перетираємо всі перці і висипаємо пасеровані овочі.
Крок 8. Овочі заливаємо соєвим соусом, перемішуємо. Змішуємо щуку і овочі – прибираємо на полицю холодильника на 2-3 години.
Крок 9. Ароматне хе подаємо до столу і трапезуєм. Готуйте і отримуйте задоволення!