Камбала в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Соковита і ніжна камбала у фользі в духовці

Щоб запечена камбала вийшла соковитою і ніжною, приготуйте її у фользі. Така страва стане відмінною ідеєю для сімейного обіду або вечері. Оцініть простий рецепт приготування.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Камбала – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Промиваємо камбалу, позбавляє її від голови, хвоста і плавників.

2. Далі рибу ділимо на шматки. Можна розділити на дві частини.

3. Підготуємо сіль і спеції за смаком. Розмішуємо їх.

4. Рибу старанно натираємо сухий пряною сумішшю.

5. Ріпчасту цибулю поділяємо на тонкі півкільця.

6. Помідор ріжемо колами.

7. На деко з фольгою викладаємо цибулю.

8. Далі кладемо шматочок камбали. Поливаємо лимонним соком.

9. Зверху розкладаємо помідори.

10. Щільно загортаємо заготівлю фольгою.

11. Також чинимо і з рештою інгредієнтами.

12. Випікаємо частування 30 хвилин при температурі 180 градусів.

13. Соковита і м’яка камбала готова, подавайте до столу!