Соковита і ніжна камбала у фользі в духовці
Щоб запечена камбала вийшла соковитою і ніжною, приготуйте її у фользі. Така страва стане відмінною ідеєю для сімейного обіду або вечері. Оцініть простий рецепт приготування.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Камбала – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Промиваємо камбалу, позбавляє її від голови, хвоста і плавників.
2. Далі рибу ділимо на шматки. Можна розділити на дві частини.
3. Підготуємо сіль і спеції за смаком. Розмішуємо їх.
4. Рибу старанно натираємо сухий пряною сумішшю.
5. Ріпчасту цибулю поділяємо на тонкі півкільця.
6. Помідор ріжемо колами.
7. На деко з фольгою викладаємо цибулю.
8. Далі кладемо шматочок камбали. Поливаємо лимонним соком.
9. Зверху розкладаємо помідори.
10. Щільно загортаємо заготівлю фольгою.
11. Також чинимо і з рештою інгредієнтами.
12. Випікаємо частування 30 хвилин при температурі 180 градусів.
13. Соковита і м’яка камбала готова, подавайте до столу!