Картопля фрі в духовці – це простий спосіб приготування апетитного фаст-фуду в домашніх умовах. Частування можна подавати для великої компанії, доповнивши улюбленими соусами. Щоб картопля вийшла смачною і хрусткою, беріть на замітку готову кулінарну збірку з восьми рецептів з покроковими фотографіями.
Хрумка картопля фрі в духовка
Хрумка картопля фрі в духовці – це яскраве і апетитне частування для сім’ї або великої компанії. Подавайте рум’яну картоплю як гарнір або як самостійну закуску. Можна подавати з будь-якими соусами за смаком. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.
Інгредієнти на
2 порц.
- Картопля 4 шт.
- Масло рослинне 3 ст. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Приправа 1 ч. л.
Процес приготування:
- Очищаємо картоплю від шкірки, промиваємо його, ріжемо соломкою. Після інгредієнт обсушуємо з допомогою паперових рушників.
- Солимо, перчимо інгредієнт і поливаємо олією.
- Посипаємо ароматними італійськими травами. Гарненько перемішуємо для рівномірного розподілу всіх спецій.
- Розкладаємо підготовлений картопля з пергаменту у формі для запікання.
- Запікаємо 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
- Готову картоплю можна перекласти на серветку, щоб прибрати зайве масло.
- Хрумка картопля фрі в духовці готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!
