Картопля з грибами та цибулею на сковороді
Картопля з грибами та цибулею на сковороді – це просте і швидке блюдо, однак, далеко не всі кулінари знають, як же все-таки правильно його готувати. Для того, щоб картопляні скибочки вийшли хрусткими і золотистими, гриби слід смажити окремо, так як в них міститься велика кількість вологи.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Картопля – 1 кг
- Цибуля – 1-2 шт.
- Печериці – 500 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком процесу очищаємо овочі.
Крок 2. Сухі печериці довільно нарізаємо і обсмажуємо на сухій сковорідці до освіти характерною скоринки.
Крок 3. Нарізану соломкою картоплю висипаємо на сковорідку з розігрітим рослинним маслом на помірному вогні смажимо до утворення скоринки знизу, тільки потім перемішуємо.
Крок 4. В момент, коли картопля майже готовий, додаємо півкільця цибулі – перемішуємо і тушкуємо до готовності.
Крок 5. Викладаємо у вогнетривкий посуд печериці, посипаємо меленим перцем і сіллю – перемішуємо і прогріваємо все разом ще кілька хвилин.
Крок 6. Викладаємо апетитну страву на сервірувальне блюдо і подаємо до столу. Приємного апетиту!