Картопля з грибами – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована картопля з грибами

Тушкована картопля з грибами – це поживна і смачна страва, яка подарує вам справжнє гастрономічне задоволення! І для його приготування нам будуть потрібні виключно ті компоненти, які є під рукою у кожного кулінара.

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Картопля – 1 кг
  • Печериці – 300 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Картопля очищаємо від шкірки і обполіскуємо, довільно ріжемо, закидаємо в киплячу підсолену воду і засікаємо 10-15 хвилин.

Крок 2. Печериці нарізаємо слайсами і обсмажуємо до рум’яності – висипаємо до картоплі.

Крок 3. Довільно подрібнюємо очищену моркву з цибулею – пасеруємо на гарячому рослинному маслі до м’якості і золотавості.

Крок 4. Засмажку перекладаємо в основний склад, вводимо сіль і спеції – перемішуємо і прикриваємо кришкою. Тушкуємо картопля з грибами і овочами близько 10-15 хвилин.

Крок 5. Ніжне страва розкладаємо по тарілках і приступаємо до обіду. Приємного апетиту!