Тушкована картопля з грибами
Тушкована картопля з грибами – це поживна і смачна страва, яка подарує вам справжнє гастрономічне задоволення! І для його приготування нам будуть потрібні виключно ті компоненти, які є під рукою у кожного кулінара.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Картопля – 1 кг
- Печериці – 300 гр.
- Морквина – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Спеції – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Картопля очищаємо від шкірки і обполіскуємо, довільно ріжемо, закидаємо в киплячу підсолену воду і засікаємо 10-15 хвилин.
Крок 2. Печериці нарізаємо слайсами і обсмажуємо до рум’яності – висипаємо до картоплі.
Крок 3. Довільно подрібнюємо очищену моркву з цибулею – пасеруємо на гарячому рослинному маслі до м’якості і золотавості.
Крок 4. Засмажку перекладаємо в основний склад, вводимо сіль і спеції – перемішуємо і прикриваємо кришкою. Тушкуємо картопля з грибами і овочами близько 10-15 хвилин.
Крок 5. Ніжне страва розкладаємо по тарілках і приступаємо до обіду. Приємного апетиту!