Швидкий рецепт макаронів по-флотськи з томатною пастою
Не варто забувати про вирішальну роль соусу в приготуванні будь-яких страв. Особливо для тих, у яких є м’ясо. Ледь помітний вершковий смак в гармонії з кислинкою томатної пасти здійснить своєрідний переворот і надовго залишить приємне післясмак після трапези.
Час готування: 35 хв.
Час приготування:15 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Макарони – 200 гр.
- Фарш – 250 гр.
- Паста томатна – 170 гр.
- Вершки – 100 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Паприка – 1 щіпка.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Паралельно із засмажкою ставимо варитися макарони. Ставимо розігріватися сковороду на рослинній олії і обсмажуємо цибулю разом з фаршем.
2. Через кілька хвилин додаємо сіль зі спеціями і все добре перемішуємо.
3. Слідом додаємо томатну пасту і трохи вершків кімнатної температури. Залишаємо все тушкуватися на маленькому вогні.
4. Не забуваємо перевірити готовність макаронів. Зливаємо з них усю воду.
5. Зварені макарони перекладаємо в сковорідку і дожариваємо на протязі декількох хвилин до тих пір, поки рідина не випарується.
6. Для подачі нарубим трохи зелені і додамо до макаронів по-флотськи.
Бажаємо приємного апетиту!