Класичні макарони з фаршем по-флотськи на сковороді – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Швидкий рецепт макаронів по-флотськи з томатною пастою

Не варто забувати про вирішальну роль соусу в приготуванні будь-яких страв. Особливо для тих, у яких є м’ясо. Ледь помітний вершковий смак в гармонії з кислинкою томатної пасти здійснить своєрідний переворот і надовго залишить приємне післясмак після трапези.

Час готування: 35 хв.

Час приготування:15 хв.

Порцій – 2.

Склад:

  • Макарони – 200 гр.
  • Фарш – 250 гр.
  • Паста томатна – 170 гр.
  • Вершки – 100 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Паприка – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Паралельно із засмажкою ставимо варитися макарони. Ставимо розігріватися сковороду на рослинній олії і обсмажуємо цибулю разом з фаршем.

2. Через кілька хвилин додаємо сіль зі спеціями і все добре перемішуємо.

3. Слідом додаємо томатну пасту і трохи вершків кімнатної температури. Залишаємо все тушкуватися на маленькому вогні.

4. Не забуваємо перевірити готовність макаронів. Зливаємо з них усю воду.

5. Зварені макарони перекладаємо в сковорідку і дожариваємо на протязі декількох хвилин до тих пір, поки рідина не випарується.

6. Для подачі нарубим трохи зелені і додамо до макаронів по-флотськи.

Бажаємо приємного апетиту!