Класичні макарони з фаршем по-флотськи на сковороді – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Макарони по-флотськи з фаршем і морквою на сковороді

Чим більше овочів, тим краще для вашого настрою і травлення. І цей рецепт як раз про це. Додавши цибулю з морквою, макарони з фаршем стають не тільки живильними, але і більш свіжими, соковитими і насиченими корисними мікроелементами.

Час готування: 35 хв.

Час приготування:15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Макарони – 300 гр.
  • Фарш – 250 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Часник мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Почнемо з того, що чистимо всі овочі від шкірки. Потім цибулю нарізаємо кубиками.

2. Очищену моркву натираємо на крупній тертці.

3. У розігріту з рослинною олією сковороду викладаємо весь фарш і недовго обсмажуємо.

4. Потім додаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо весь вміст до прозорості. Потім додаємо моркву зі спеціями, сіллю і томатною пастою. Все ретельно перемішуємо і смажимо протягом 3-5 хвилин.

5. Через це час додаємо макарони, доведені до стану напівготовності, і заливаємо невеликою кількістю окропу. Сковороду накриваємо кришкою і залишаємо варитися до стану повної готовності макаронів на повільному вогні.

6. За кілька хвилин до вимикання додаємо порізану зелень. Вона додати страві свіжості і яскравості.

7. Готову страву відразу ж розкладаємо по порціях і подаємо в гарячому вигляді.

Бажаємо приємного апетиту!