Макарони по-флотськи з фаршем і морквою на сковороді
Чим більше овочів, тим краще для вашого настрою і травлення. І цей рецепт як раз про це. Додавши цибулю з морквою, макарони з фаршем стають не тільки живильними, але і більш свіжими, соковитими і насиченими корисними мікроелементами.
Час готування: 35 хв.
Час приготування:15 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Макарони – 300 гр.
- Фарш – 250 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 1 ч. л.
- Перець червоний мелений – за смаком.
- Часник мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Почнемо з того, що чистимо всі овочі від шкірки. Потім цибулю нарізаємо кубиками.
2. Очищену моркву натираємо на крупній тертці.
3. У розігріту з рослинною олією сковороду викладаємо весь фарш і недовго обсмажуємо.
4. Потім додаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо весь вміст до прозорості. Потім додаємо моркву зі спеціями, сіллю і томатною пастою. Все ретельно перемішуємо і смажимо протягом 3-5 хвилин.
5. Через це час додаємо макарони, доведені до стану напівготовності, і заливаємо невеликою кількістю окропу. Сковороду накриваємо кришкою і залишаємо варитися до стану повної готовності макаронів на повільному вогні.
6. За кілька хвилин до вимикання додаємо порізану зелень. Вона додати страві свіжості і яскравості.
7. Готову страву відразу ж розкладаємо по порціях і подаємо в гарячому вигляді.
Бажаємо приємного апетиту!