Класичні макарони з фаршем по-флотськи на сковороді – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Як приготувати макарони з курячим фаршем по-флотськи?

Один з найбільш гармонійних рецептів цієї страви, у якому ситні і щільні макарони врівноважуються завдяки легкій овочевий засмажки на основі ніжного курячого фаршу.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування:15-20 хв.

Порцій – 3.

Склад:

  • Макарони – 300 гр.
  • Фарш курячий – 380 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Відправляємо варитися макарони в підсолену воду на маленькому вогні. Паралельно з цим нарізаємо очищений цибулю і на крупній тертці натираємо моркву.

2. Обсмажуємо подрібнені овочі в розігрітій з рослинним маслом сковороді до м’якості і утворення золотистої скоринки.

3. Перевіряємо готовність макаронів, після чого відкидаємо їх на друшляк і залишаємо над каструлею, щоб максимально злити зайву воду.

4. До розм’якшеним овочів викладаємо розморожений курячий фарш і добре перемішуємо. За 10 хвилин до завершення приготування додаємо сіль з перцем.

5. Залишається поєднати вміст сковороди з макаронами і наше блюдо готове.

6. Подаємо макарони по-флотськи у гарячому вигляді, за бажанням прикрасивши страву свіжою зеленню.

Приємного апетиту!