Як приготувати макарони з курячим фаршем по-флотськи?
Один з найбільш гармонійних рецептів цієї страви, у якому ситні і щільні макарони врівноважуються завдяки легкій овочевий засмажки на основі ніжного курячого фаршу.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування:15-20 хв.
Порцій – 3.
Склад:
- Макарони – 300 гр.
- Фарш курячий – 380 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Відправляємо варитися макарони в підсолену воду на маленькому вогні. Паралельно з цим нарізаємо очищений цибулю і на крупній тертці натираємо моркву.
2. Обсмажуємо подрібнені овочі в розігрітій з рослинним маслом сковороді до м’якості і утворення золотистої скоринки.
3. Перевіряємо готовність макаронів, після чого відкидаємо їх на друшляк і залишаємо над каструлею, щоб максимально злити зайву воду.
4. До розм’якшеним овочів викладаємо розморожений курячий фарш і добре перемішуємо. За 10 хвилин до завершення приготування додаємо сіль з перцем.
5. Залишається поєднати вміст сковороди з макаронами і наше блюдо готове.
6. Подаємо макарони по-флотськи у гарячому вигляді, за бажанням прикрасивши страву свіжою зеленню.
Приємного апетиту!