Класичні макарони з фаршем по-флотськи на сковороді – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Як швидко і смачно приготувати локшину з фаршем з індички?

Філе смачною індички не просто знахідка і якщо вам раптом випав такий шанс, сміливо приступайте до приготування, щоб встигнути до обіду. Такий фарш відмінно вбирає аромати спецій і всі можливі овочів, відтіняючи тільки кращі сторони.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування:90 хв

Порцій – 3.

Склад:

  • Локшина – 300 гр.
  • Фарш индюшиный -300 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Так як фарш з овочами готується дуже швидко, відправляємо варитися макарони у киплячу та підсолену воду. Варимо до повної готовності і після відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся рідина.

2. На розігріту з рослинною олією сковороду викладаємо нарізаний часник, тримаємо 2-3 хвилини, щоб він передав олії свій аромат, і потім викидаємо зубчик. Слідом у цю ж сковороду додаємо подрібнену цибулю з морквою і обсмажуємо до золотистого кольору.

3. В зажарку додаємо сіль, перець і розморожений индюшиный фарш. Все добре розминаємо, за необхідності додаємо солі і обсмажуємо до повної готовності м’яса. На це може піти близько 10-15 хвилин.

4. Зварені макарони викладаємо в сковороду і перемішуємо разом з вмістом. Можна потримати ще пару хвилин на маленькому вогні або ж відразу подавати до столу.

5. Порційно викладаємо макарони по-флотськи по тарілках і подаємо до столу. За бажанням страву можна прикрасити зеленню і тертим сиром.

Бажаємо приємного апетиту!