Як швидко і смачно приготувати локшину з фаршем з індички?
Філе смачною індички не просто знахідка і якщо вам раптом випав такий шанс, сміливо приступайте до приготування, щоб встигнути до обіду. Такий фарш відмінно вбирає аромати спецій і всі можливі овочів, відтіняючи тільки кращі сторони.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування:90 хв
Порцій – 3.
Склад:
- Локшина – 300 гр.
- Фарш индюшиный -300 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Так як фарш з овочами готується дуже швидко, відправляємо варитися макарони у киплячу та підсолену воду. Варимо до повної готовності і після відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся рідина.
2. На розігріту з рослинною олією сковороду викладаємо нарізаний часник, тримаємо 2-3 хвилини, щоб він передав олії свій аромат, і потім викидаємо зубчик. Слідом у цю ж сковороду додаємо подрібнену цибулю з морквою і обсмажуємо до золотистого кольору.
3. В зажарку додаємо сіль, перець і розморожений индюшиный фарш. Все добре розминаємо, за необхідності додаємо солі і обсмажуємо до повної готовності м’яса. На це може піти близько 10-15 хвилин.
4. Зварені макарони викладаємо в сковороду і перемішуємо разом з вмістом. Можна потримати ще пару хвилин на маленькому вогні або ж відразу подавати до столу.
5. Порційно викладаємо макарони по-флотськи по тарілках і подаємо до столу. За бажанням страву можна прикрасити зеленню і тертим сиром.
Бажаємо приємного апетиту!