Класичні макарони з фаршем по-флотськи на сковороді – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Покроковий рецепт приготування макаронів з фаршем в мультиварці

Спосіб приготування не змінює суті, і страва виходить не менш смачним і ситним. Тому дозвольте мультиварці приготувати обід за вас.

Час готування: 60 хв

Час приготування:40 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Макарони – 500 гр.
  • Фарш курячий – 400 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Для початку необхідно нарізати очищену цибулю зручним для вас способом.

2. На дно чаші мультиварки наливаємо олію і налаштовуємо режим «жарка-овочі».

3. Через п’ять хвилин, коли мультиварка нагрілася, додаємо в неї цибулю і обсмажуємо протягом 3-5 хвилин до напівпрозорого стану.

4. Слідом викладаємо фарш і тримаємо ще чотири хвилини. Станом фаршу і цибулі видно, що вони підрум’янилися і стали м’якшими.

5. Вимикаємо даний режим мультиварки і опускаємо до смаженій фаршу сирі макарони. На цьому ж етапі додаємо сіль з чорним меленим перцем і заливаємо літром окропу, щоб макарони були повністю покриті рідиною. Включаємо режим «крупа» і варимо протягом 25 хвилин.

6. Через це час перевіряємо готовність макаронів і добре перемішуємо разом з фаршем.

7. Макарони по-флотськи порційно розкладаємо по тарілках, доповнивши овочевим салатом.

Бажаємо приємного апетиту!