Покроковий рецепт приготування макаронів з фаршем в мультиварці
Спосіб приготування не змінює суті, і страва виходить не менш смачним і ситним. Тому дозвольте мультиварці приготувати обід за вас.
Час готування: 60 хв
Час приготування:40 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Макарони – 500 гр.
- Фарш курячий – 400 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Для початку необхідно нарізати очищену цибулю зручним для вас способом.
2. На дно чаші мультиварки наливаємо олію і налаштовуємо режим «жарка-овочі».
3. Через п’ять хвилин, коли мультиварка нагрілася, додаємо в неї цибулю і обсмажуємо протягом 3-5 хвилин до напівпрозорого стану.
4. Слідом викладаємо фарш і тримаємо ще чотири хвилини. Станом фаршу і цибулі видно, що вони підрум’янилися і стали м’якшими.
5. Вимикаємо даний режим мультиварки і опускаємо до смаженій фаршу сирі макарони. На цьому ж етапі додаємо сіль з чорним меленим перцем і заливаємо літром окропу, щоб макарони були повністю покриті рідиною. Включаємо режим «крупа» і варимо протягом 25 хвилин.
6. Через це час перевіряємо готовність макаронів і добре перемішуємо разом з фаршем.
7. Макарони по-флотськи порційно розкладаємо по тарілках, доповнивши овочевим салатом.
Бажаємо приємного апетиту!