Класичні макарони з фаршем по-флотськи на сковороді – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Соковиті макарони по-флотськи зі свинячим фаршем та сиром

Смачне і лаконічне блюдо, яке має бути в арсеналі кожної господині на випадок раптового приходу гостей.

Час приготування: 40 хв.

Час приготування:15 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Макарони – 250-300 гр.
  • Фарш свинячий – 280 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції для м’яса – за смаком.

Процес приготування:

1. Після того, як розморозили свинячий фарш, відправляємо його в розпечену з олією сковорідку. Слідом додаємо дрібно нарізану цибулю.

2. Через п’ять хвилин з початку обсмажування фаршу додаємо спеції для м’яса і добре перемішуємо.

3. У сковорідку заливаємо трохи окропу і додаємо томатну пасту. Паралельно з приготуванням засмажки приступаємо до варіння макаронів.

4. Макарони краще не доводити до стану повної готовності і додати в сковороду з фаршем злегка сирими. Всі інгредієнти залишаємо гаситися під закритою кришкою протягом 15 хвилин.

5. По закінченню цього часу засипаємо натертий на крупній тертці сир і тримаємо страву на маленькому вогні до тих пір, поки він не розплавиться.

6. Макарони по-флотськи готові. Розкладаємо їх по тарілках і подаємо до столу.

Приємного вам апетиту!