Соковиті макарони по-флотськи зі свинячим фаршем та сиром
Смачне і лаконічне блюдо, яке має бути в арсеналі кожної господині на випадок раптового приходу гостей.
Час приготування: 40 хв.
Час приготування:15 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Макарони – 250-300 гр.
- Фарш свинячий – 280 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції для м’яса – за смаком.
Процес приготування:
1. Після того, як розморозили свинячий фарш, відправляємо його в розпечену з олією сковорідку. Слідом додаємо дрібно нарізану цибулю.
2. Через п’ять хвилин з початку обсмажування фаршу додаємо спеції для м’яса і добре перемішуємо.
3. У сковорідку заливаємо трохи окропу і додаємо томатну пасту. Паралельно з приготуванням засмажки приступаємо до варіння макаронів.
4. Макарони краще не доводити до стану повної готовності і додати в сковороду з фаршем злегка сирими. Всі інгредієнти залишаємо гаситися під закритою кришкою протягом 15 хвилин.
5. По закінченню цього часу засипаємо натертий на крупній тертці сир і тримаємо страву на маленькому вогні до тих пір, поки він не розплавиться.
6. Макарони по-флотськи готові. Розкладаємо їх по тарілках і подаємо до столу.
Приємного вам апетиту!