Класичний лагман з свинини – 8 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт готування лагмана з свинини на плиті в казані

найпопулярніший спосіб готування східного лагмана – в казані. Спробуйте смачне і поживне блюдо з додаванням м’яких і жирної свинини. Цікаве рішення для великого домашнього обіду.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,3 кг
  • Локшина для лагмана – 200 гр.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Вода – 1 склянка
  • Зелень – 1 за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Кумин – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. Промиваємо необхідні овочі, свинину само нарізаємо на невеликі рівні шматочки.

2. Нарізаємо Тонкими смужками заздалегідь очищені перці і моркву.

3. У казані починаємо обсмажувати м’ясо з цибулею в олії. Готуємо до легкої золотистої скоринки 10-15 хвилин.

4. Слідом викладаємо в казан моркву і перець. Розмішуємо і тушкуємо продукти.

5. Картоплю і помідори ріжемо невеликими кубиками і також викладаємо в казан.

6. Тушкуємо продукти, заливши їх склянкою води, посоливши і усыпав приправами до повної готовності. Приблизно 30-40 хвилин.

7. Окремо відварюємо локшину для лагмана. Під час готування злегка солимо продукт.

8. Коли всі складові страви готові, можна приступати до подачі. Рагу з овочів і м’яса кладемо трохи локшини і зелені за смаком. Приємного апетиту!