Покроковий рецепт готування лагмана з свинини на плиті в казані
найпопулярніший спосіб готування східного лагмана – в казані. Спробуйте смачне і поживне блюдо з додаванням м’яких і жирної свинини. Цікаве рішення для великого домашнього обіду.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Свинина – 0,3 кг
- Локшина для лагмана – 200 гр.
- Картопля – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідор – 2 шт.
- Масло рослинне – 60 мл
- Вода – 1 склянка
- Зелень – 1 за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Паприка – 1 ч. л.
- Кумин – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. Промиваємо необхідні овочі, свинину само нарізаємо на невеликі рівні шматочки.
2. Нарізаємо Тонкими смужками заздалегідь очищені перці і моркву.
3. У казані починаємо обсмажувати м’ясо з цибулею в олії. Готуємо до легкої золотистої скоринки 10-15 хвилин.
4. Слідом викладаємо в казан моркву і перець. Розмішуємо і тушкуємо продукти.
5. Картоплю і помідори ріжемо невеликими кубиками і також викладаємо в казан.
6. Тушкуємо продукти, заливши їх склянкою води, посоливши і усыпав приправами до повної готовності. Приблизно 30-40 хвилин.
7. Окремо відварюємо локшину для лагмана. Під час готування злегка солимо продукт.
8. Коли всі складові страви готові, можна приступати до подачі. Рагу з овочів і м’яса кладемо трохи локшини і зелені за смаком. Приємного апетиту!