Котлети з фаршу без хліба і картоплі
Котлети з фаршу без хліба і картоплі – це дуже смачне, ситне і нескладне в приготуванні блюдо для вашого домашнього меню. Подавайте соковите м’ясне частування з вашими улюбленими гарнірами, свіжими овочами. Порадуйте своїх рідних апетитним обідом або вечерею.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 0,6 кг
- Кабачок – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Крохмаль – 2 ст. л.
- Борошно – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Крок 2. Попередньо розморожуємо м’ясний фарш і викладаємо його в глибоку тарілку.
Крок 3. Вибираємо невеликий кабачок, промиваємо його, очищаємо від шкірки і насіння.
Крок 4. Підготовлений плід ріжемо невеликими шматочками.
Крок 5. Очищаємо цибулю і ділимо його на четвертинки.
Крок 6. Кладемо до цибулі шматочки кабачків і подрібнюємо все до однорідної кашки.
Крок 7. Овочеву масу викладаємо до фаршу. Сюди ж відправляємо куряче яйце, сіль і чорний мелений перець. Ретельно все перемішуємо.
Крок 8. Доповнюємо масу борошном і крохмалем. Знову все перемішуємо.
Крок 9. З отриманого фаршу ліпимо акуратні котлетки.
Крок 10. Викладаємо заготовки в сковороду з рослинним маслом.
Крок 11. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з усіх боків.
Крок 12. Котлети з фаршу без хліба і картоплі готові. Пригощайтеся!