Котлети з фаршу без хліба і яєць
Котлети з фаршу без хліба і яєць виходять неймовірно соковитими і м’якими. Апетитне м’ясне блюдо також порадує вас своїми поживними властивостями, Подавайте до обіднього столу, доповнивши вашими улюбленими гарнірами. Обіцяємо, що рідні та близькі не зможуть встояти перед таким частуванням.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Фарш м’ясний – 650 гр.
- Сало – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
- Сухарі панірувальні – 30 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Сало прокручуємо через м’ясорубку і з’єднуємо його з м’ясним фаршем.
Крок 2. Картоплю натираємо на дрібній тертці і віджимаємо від зайвої вологи.
Крок 3. Через тертку пропускаємо і ріпчасту цибулю.
Крок 4. Викладаємо подрібнені овочі до м’ясної маси.
Крок 5. Посипаємо заготівлю сіллю і сумішшю перців. Кількість спецій регулюємо за смаком. Ретельно вимішуємо до однорідності.
Крок 6. З готового фаршу ліпимо акуратні котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Крок 7. Викладаємо заготовки в розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 8. Обсмажуємо до отримання золотистої скоринки з усіх боків.
Крок 9. Котлети з фаршу без хліба і яєць готові. Подавайте до столу!