Котлети з індички в духовці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Соковиті і дуже смачні січені котлети з індички в духовці

Соковиті і яскраві за смаком котлети виходять з м’яса індички. Приготувати страву можна рубаним способом, що додасть ще більше оригінальності. Оцініть кулінарну ідею для обіднього меню!

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Філе індички – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 1,5 ст. л.
  • Борошно – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти для котлет. Філе індички попередньо розморожуємо і промиваємо.

2. Слідом м’ясо птиці розбираємо на невеликі шматочки. Для цього зручно використовувати гострий ніж або кухонну сокиру.

3. Очищаємо цибулю і подрібнюємо його.

4. У загальній мисці з’єднуємо рубане м’ясо і цибулю. Поливаємо продукти сметаною.

5. В цю ж масу розбиваємо і куряче яйце.

6. Додаємо сіль, перець і трохи борошна. Вимішуємо вміст до однорідності.

7. З отриманої маси ліпимо рівні за розміром котлети. Кладемо їх на деко з пергаментом і випікаємо близько півгодини. Оптимальна температура духовки – 180 градусів.

8. Рум’яні рубані котлети з птиці готові. Перекладайте їх на тарілку і подавайте до столу!