Соковиті і дуже смачні січені котлети з індички в духовці
Соковиті і яскраві за смаком котлети виходять з м’яса індички. Приготувати страву можна рубаним способом, що додасть ще більше оригінальності. Оцініть кулінарну ідею для обіднього меню!
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Філе індички – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 1,5 ст. л.
- Борошно – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти для котлет. Філе індички попередньо розморожуємо і промиваємо.
2. Слідом м’ясо птиці розбираємо на невеликі шматочки. Для цього зручно використовувати гострий ніж або кухонну сокиру.
3. Очищаємо цибулю і подрібнюємо його.
4. У загальній мисці з’єднуємо рубане м’ясо і цибулю. Поливаємо продукти сметаною.
5. В цю ж масу розбиваємо і куряче яйце.
6. Додаємо сіль, перець і трохи борошна. Вимішуємо вміст до однорідності.
7. З отриманої маси ліпимо рівні за розміром котлети. Кладемо їх на деко з пергаментом і випікаємо близько півгодини. Оптимальна температура духовки – 180 градусів.
8. Рум’яні рубані котлети з птиці готові. Перекладайте їх на тарілку і подавайте до столу!