Курячий шніцель – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Шніцель по-міністерськи з курячої грудки

Шніцель по-міністерськи з курячої грудки – це ідеальний рецепт для тих, хто любить соковиту і тане в роті птицю. За рахунок додавання хлібних кубиків, м’ясо абсолютно не пересушується під час теплової обробки і зберігає в собі максимальну кількість корисних компонентів.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 1.

Склад:

  • Філе куряче – 350 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Батон – 1 скибочка.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 2 перешіптування.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Філе промиваємо, промаківающімі паперовими рушниками і розрізаємо так, як показано на фото.

Крок 2. Відбиваємо з двох сторін.

Крок 3. Обвалюємо м’ясні шматочки в пшеничного борошні.

Крок 4. Прибираємо скоринку з скибочки батона і нарізаємо м’якоть невеликими кубиками.

Крок 5. Після борошна занурюємо відбивну суміш з збитого яйця, солі і меленого перцю.

Крок 6. На заготівлю кладемо хлібні кубики і злегка придавлюємо, повторюємо процедуру і з іншого боку.

Крок 7. Викладаємо напівфабрикат на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і готуємо на помірному полум’я по 3-4 хвилини з кожної зі сторін.

Крок 8. Перекладаємо шніцель по-міністерськи на сервірувальне блюдо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!