Шніцель по-міністерськи з курячої грудки
Шніцель по-міністерськи з курячої грудки – це ідеальний рецепт для тих, хто любить соковиту і тане в роті птицю. За рахунок додавання хлібних кубиків, м’ясо абсолютно не пересушується під час теплової обробки і зберігає в собі максимальну кількість корисних компонентів.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Філе куряче – 350 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Батон – 1 скибочка.
- Борошно – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 2 перешіптування.
- Перець чорний мелений – 2 щіпки.
Процес приготування:
Крок 1. Філе промиваємо, промаківающімі паперовими рушниками і розрізаємо так, як показано на фото.
Крок 2. Відбиваємо з двох сторін.
Крок 3. Обвалюємо м’ясні шматочки в пшеничного борошні.
Крок 4. Прибираємо скоринку з скибочки батона і нарізаємо м’якоть невеликими кубиками.
Крок 5. Після борошна занурюємо відбивну суміш з збитого яйця, солі і меленого перцю.
Крок 6. На заготівлю кладемо хлібні кубики і злегка придавлюємо, повторюємо процедуру і з іншого боку.
Крок 7. Викладаємо напівфабрикат на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і готуємо на помірному полум’я по 3-4 хвилини з кожної зі сторін.
Крок 8. Перекладаємо шніцель по-міністерськи на сервірувальне блюдо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!