Китайські пельмені – 8 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясні кульки в рисовому папері «Дімсам»

М’ясні кульки в рисовому папері «Дімсам», приготовані на пару – це смачний і ситний варіант вечері, яким можна побалувати себе навіть при дотриманні дієти або правильного харчування. Рекомендуємо поєднувати дане блюдо зі свіжими овочевими салатами.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Фарш – 350 гр.
  • Папір рисовий – 4 аркуша.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Соєвий соус – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Викладаємо на стіл все необхідне.

Крок 2. Кладемо фарш в миску, солимо і перчимо – перемішуємо для рівномірного розподілу спецій.

Крок 3. Змочуючи долоні у воді, скачуємо масу в кульки середнього розміру.

Крок 4. Листя рисового паперу, розрізаємо навпіл і по одному поміщаємо в посудину з водою на одну хвилину, потім перевертаємо і занурюємо ще на 60 секунд.

Крок 5. Кульки загорнути в папір і скріплюємо зверху.

Крок 6. Грати пароварки присмачую рослинним маслом і на відстані один від одного розподіляємо заготовки. Варимо на пару не більше 20 хвилин.

Крок 7. До столу подаємо в теплому вигляді, доповнивши пиалой з соєвим соусом. Приємного апетиту!