М’ясні кульки в рисовому папері «Дімсам»
М’ясні кульки в рисовому папері «Дімсам», приготовані на пару – це смачний і ситний варіант вечері, яким можна побалувати себе навіть при дотриманні дієти або правильного харчування. Рекомендуємо поєднувати дане блюдо зі свіжими овочевими салатами.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Фарш – 350 гр.
- Папір рисовий – 4 аркуша.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Соєвий соус – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Викладаємо на стіл все необхідне.
Крок 2. Кладемо фарш в миску, солимо і перчимо – перемішуємо для рівномірного розподілу спецій.
Крок 3. Змочуючи долоні у воді, скачуємо масу в кульки середнього розміру.
Крок 4. Листя рисового паперу, розрізаємо навпіл і по одному поміщаємо в посудину з водою на одну хвилину, потім перевертаємо і занурюємо ще на 60 секунд.
Крок 5. Кульки загорнути в папір і скріплюємо зверху.
Крок 6. Грати пароварки присмачую рослинним маслом і на відстані один від одного розподіляємо заготовки. Варимо на пару не більше 20 хвилин.
Крок 7. До столу подаємо в теплому вигляді, доповнивши пиалой з соєвим соусом. Приємного апетиту!