Китайські пельмені – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Китайські пельмені з креветками

Китайські пельмені з креветками – це смачне і дуже ситне блюдо, яке також містить у собі велику кількість білка. Спробуйте приготувати оригінальний вечеря або обід для своєї сім’ї і можете бути впевнені, що пельмені розлетяться з тарілок, як гарячі пиріжки!

Час готування – 4 ч. 25 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Креветки – 200 гр.
  • Борошно – 150 гр.
  • Вода – 80 мл
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом замішуємо тісто, що складається з борошна, води і пари дрібок солі. Заміс продовжуємо протягом 10 хвилин, загорнути в пакет або харчову плівку і залишаємо при кімнатній температурі на 120 хвилин. Після закінчення часу кулька вимішуємо і залишаємо ще на годину, після процедуру повторюємо.

Крок 2. Очищені креветки відварюємо і перебиваємо в блендері до однорідності. За бажанням залишаємо 2 жмені свіжих молюсків, для додавання в кожну пельмешку.

Крок 3. «Свіже» розкачуємо тісто в тонкий пласт і за допомогою горлечка склянки вирізаємо кружечки. На кожну корж викладаємо ложку креветочной пасти, і одну цілу креветку. Скріплюємо вручну або за допомогою спеціальної форми.

Крок 4. Відварюємо заготовки в підсоленій воді близько 5-6 хвилин під закритою кришкою.

Крок 5. Ароматна страва готуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!