Китайські пельмені з креветками
Китайські пельмені з креветками – це смачне і дуже ситне блюдо, яке також містить у собі велику кількість білка. Спробуйте приготувати оригінальний вечеря або обід для своєї сім’ї і можете бути впевнені, що пельмені розлетяться з тарілок, як гарячі пиріжки!
Час готування – 4 ч. 25 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Креветки – 200 гр.
- Борошно – 150 гр.
- Вода – 80 мл
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом замішуємо тісто, що складається з борошна, води і пари дрібок солі. Заміс продовжуємо протягом 10 хвилин, загорнути в пакет або харчову плівку і залишаємо при кімнатній температурі на 120 хвилин. Після закінчення часу кулька вимішуємо і залишаємо ще на годину, після процедуру повторюємо.
Крок 2. Очищені креветки відварюємо і перебиваємо в блендері до однорідності. За бажанням залишаємо 2 жмені свіжих молюсків, для додавання в кожну пельмешку.
Крок 3. «Свіже» розкачуємо тісто в тонкий пласт і за допомогою горлечка склянки вирізаємо кружечки. На кожну корж викладаємо ложку креветочной пасти, і одну цілу креветку. Скріплюємо вручну або за допомогою спеціальної форми.
Крок 4. Відварюємо заготовки в підсоленій воді близько 5-6 хвилин під закритою кришкою.
Крок 5. Ароматна страва готуємо та подаємо до столу. Приємного апетиту!