Китайські пельмені – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Китайські смажені пельмені

Китайські смажені пельмені — це традиційне азіатське страва, що володіє яскравим насиченим смаком і апетитною золотистою скоринкою, перед якою неможливо встояти. В якості начинки пропонуємо скуштувати поєднання свинини, пір’я зеленої цибулі і капусти.

Час приготування — 90 хв.

Час приготування — 30 хв.

Порції — 4.

Склад:

  • Борошно – 250 гр.
  • Вода – 125 мл
  • Свинина – 150 гр.
  • Капуста – 150 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У миску просіваємо борошно, в середині робимо поглиблення і вливаємо воду – замішуємо тісто і збираємо його в кулю.

Крок 2. Вимішуємо тісто ще 10 хвилин і накриваємо вологим рушником, через 2 години вимішуємо ще 5 хвилин і наполягаємо 30 хвилин.

Крок 3. Капусту шаткуємо соломкою, солимо і розминаємо руками. Через 10 хвилин зливаємо надлишки соку. Свинину і пір’я зеленого лука довільно подрібнюємо.

Крок 4. Всі вищезгадані компоненти пропускаємо через решітку м’ясорубки. Отриману масу доповнюємо соєвим соусом і часником, пропущеним через прес – гарненько перемішуємо.

Крок 5. Отдохнувшую основу обминаємо і ділимо на 3 шматки.

Крок 6. Кожен сегмент розрізаємо на 8 частин однакового розміру.

Крок 7. Тісто розгортаємо в коржик і в центр кладемо близько однієї чайної ложки апетитною начинки.

Крок 8. Щільно скріплюємо краю, надаючи заготівлях витягнуту форму.

Крок 9. У товстостінній сковороді розігріваємо рослинне масло і кладемо напівфабрикати, смажимо на максимальному нагріві 2 хвилини.

Крок 10. В жароміцний посуд підливаємо воду, рідина повинна покривати пельмені на одну третину. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин, а потім знімаємо кришку і выпариваем воду. Підсмажуємо ще хвилину і переходимо до сервіровці.

Крок 11. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!