Мариновані кабачки слайсами, щоб відразу є
Універсальна і швидка закуска з кабачків з соєвим соусом і часником – простий рецепт, який не забере вас довше, ніж на 5 хвилин. Головний плюс цієї страви полягає в смаку і, звичайно ж, в тому, що не потрібно кілька годин чекати, поки овочі промаринуются.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Кабачок – 2 шт.
- Кунжут – 10 гр.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Сік лимона – 2 ст. л.
- Часник – 2-3 зуб.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Мед – 1 ч. л.
Процес приготування:
1. Першим ділом обсмажуємо кунжут до золотистого кольору на сухій сковороді (без додавання олії).
2. За допомогою овочечистки нарізаємо кабачки дуже тонкими слайсами.
3. Для приготування маринаду в глибокій ємності з’єднуємо соєвий соус, подрібнений часник, лимонний сік, мед і рослинне масло – перемішуємо.
4. Тонкі смужки кабачка засипаємо кунжутом і потім заливаємо ароматним соусом.
5. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти і подаємо до столу. Приємного апетиту!












