Мариновані кабачки швидкого приготування – 8 рецептів в сирому вигляді без загортання з покроковими фото

Мариновані кабачки слайсами, щоб відразу є

Універсальна і швидка закуска з кабачків з соєвим соусом і часником – простий рецепт, який не забере вас довше, ніж на 5 хвилин. Головний плюс цієї страви полягає в смаку і, звичайно ж, в тому, що не потрібно кілька годин чекати, поки овочі промаринуются.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Кунжут – 10 гр.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Сік лимона – 2 ст. л.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Першим ділом обсмажуємо кунжут до золотистого кольору на сухій сковороді (без додавання олії).

2. За допомогою овочечистки нарізаємо кабачки дуже тонкими слайсами.

3. Для приготування маринаду в глибокій ємності з’єднуємо соєвий соус, подрібнений часник, лимонний сік, мед і рослинне масло – перемішуємо.

4. Тонкі смужки кабачка засипаємо кунжутом і потім заливаємо ароматним соусом.

5. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти і подаємо до столу. Приємного апетиту!