Червоні мариновані яйця з буряком
Червоні мариновані яйця з буряком – це незвичайна страва, що порадує не тільки ваші смакові рецептори, але і очей. Завдяки використанню яскравого овочевого соку, відварені яйця набувають дуже апетитний відтінок, перед яким неможливо встояти!
Час готування – 24 год. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 20 шт.
Інгредієнти:
- Яйця перепелині – 20 шт.
- Буряк невелика – 1 шт.
- Масло рослинне – 1,5 ст. л.
- Оцет 6% – 2 ст. л.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Лист лавра – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Вода – 1 склянка
- Перець чорний горошком – 10 шт.
- Розмарин – 1 гілочка.
Процес приготування:
Крок 1. Викладаємо на робочу поверхню все необхідне: овочі і розмарин обполіскуємо під струменем води.
Крок 2. Яйця варимо близько 4 хвилин у киплячій воді, далі остуджуємо і очищаємо.
Крок 3. Не гаючи часу, в каструльку закидаємо часник, горошини перцю, лаврушку і розмарин. Заливаємо прянощі водою.
Крок 4. Додаємо в розчин бурякову соломку, оцет, соєвий соус, цукровий пісок, сіль і рослинне масло. Суміш кип’ятимо і знімаємо з плити.
Крок 5. Яйця закидаємо в невелику баночку з кришкою.
Крок 6. Теплим маринадом заливаємо основний інгредієнт і закриваємо банку, наполягаємо мінімум три години, а краще – добу.
Крок 7. Приємного апетиту!