Мариновані яйця – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Мариновані перепелині яйця

Мариновані перепелині яйця – це не тільки дуже смачно, але ще й корисно! Такий виріб прекрасно впишеться у ваш щоденний раціон і подарує вам справжнє смакове насолоду, яку несхоже ні з чим іншим. Завдяки своєму невеликому розміру, яйця насичуються добавками лише за добу.

Час готування – 1 добу.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Яйця перепелині – 20 шт.
  • Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Перець чорний горошком – 7 шт.
  • Гвоздика – 7 бутонів.
  • Насіння коріандру – 1 щіпка.
  • Базилік сушений – 1 щіпка.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця відварюємо в киплячій воді 1-2 хвилини, остуджуємо і очищаємо від шкаралупи.

Крок 2. Ретельно промиваємо обрану зелень, стряхиваем надлишки вологи і дрібно нарізаємо.

Крок 3. У глибокій ємності об’єднуємо оливкову олію з оцтом, цукром-піском, спеціями і сіллю.

Крок 4. Зелень і перепелині яйця кладемо в ємність з кришкою і заливаємо оливковою маринадом.

Крок 5. Наполягаємо закуску 24 години в холодильнику і після подаємо до столу. Приємного апетиту!