Мариновані перепелині яйця
Мариновані перепелині яйця – це не тільки дуже смачно, але ще й корисно! Такий виріб прекрасно впишеться у ваш щоденний раціон і подарує вам справжнє смакове насолоду, яку несхоже ні з чим іншим. Завдяки своєму невеликому розміру, яйця насичуються добавками лише за добу.
Час готування – 1 добу.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Яйця перепелині – 20 шт.
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ст.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Перець чорний горошком – 7 шт.
- Гвоздика – 7 бутонів.
- Насіння коріандру – 1 щіпка.
- Базилік сушений – 1 щіпка.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця відварюємо в киплячій воді 1-2 хвилини, остуджуємо і очищаємо від шкаралупи.
Крок 2. Ретельно промиваємо обрану зелень, стряхиваем надлишки вологи і дрібно нарізаємо.
Крок 3. У глибокій ємності об’єднуємо оливкову олію з оцтом, цукром-піском, спеціями і сіллю.
Крок 4. Зелень і перепелині яйця кладемо в ємність з кришкою і заливаємо оливковою маринадом.
Крок 5. Наполягаємо закуску 24 години в холодильнику і після подаємо до столу. Приємного апетиту!