Мариновані яйця по-корейськи
Мариновані яйця по-корейськи – це пікантна і дуже апетитна закуска, яку можна запросто подати навіть до святкового столу і бути впевненим в тому, що гості оцінять ваші кулінарні таланти гідно! Крім оригінального смаку, такі яйця ще й дуже ефектно виглядають в розрізі.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 6.
Інгредієнти:
- Яйця перепелині – 16 шт.
- Вода – ½ склянки
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Олія кунжутна – ½ ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Вимикаємо нагрівання і, прикривши кришкою, наполягаємо 5 хвилин.
Крок 2. Потім основний компонент остуджуємо і очищаємо від шкаралупи.
Крок 3. В іншу вогнетривкий посуд наливаємо воду і соєвий соус, додаємо цукор і гарненько перемішуємо. В одержаний розчин занурюємо яйця і проварюємо на повільному полум’ї протягом 20 хвилин, іноді помішуючи.
Крок 4. Прибираємо посуд з конфорки і підливаємо кунжутне масло, теплі яйця подаємо до столу.
Крок 5. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!