Мариновані яйця – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Мариновані яйця по-корейськи

Мариновані яйця по-корейськи – це пікантна і дуже апетитна закуска, яку можна запросто подати навіть до святкового столу і бути впевненим в тому, що гості оцінять ваші кулінарні таланти гідно! Крім оригінального смаку, такі яйця ще й дуже ефектно виглядають в розрізі.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 6.

Інгредієнти:

  • Яйця перепелині – 16 шт.
  • Вода – ½ склянки
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Олія кунжутна – ½ ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця кладемо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Вимикаємо нагрівання і, прикривши кришкою, наполягаємо 5 хвилин.

Крок 2. Потім основний компонент остуджуємо і очищаємо від шкаралупи.

Крок 3. В іншу вогнетривкий посуд наливаємо воду і соєвий соус, додаємо цукор і гарненько перемішуємо. В одержаний розчин занурюємо яйця і проварюємо на повільному полум’ї протягом 20 хвилин, іноді помішуючи.

Крок 4. Прибираємо посуд з конфорки і підливаємо кунжутне масло, теплі яйця подаємо до столу.

Крок 5. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!