Чай масала з кокосовим молоком
Чай масала з кокосовим молоком – приголомшливий напій, який неодмінно отримає високу оцінку від любителів чаю. Пряний напій відтіняє і пом’якшує кокосове молоко. Рекомендується брати молоко підвищеної жирності. Чарівний чай виходить шалено смачним і ароматним. Любителі кокоса будуть у захваті і отримають незабутні емоції.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 1
Інгредієнти:
- Імбир – 0,5 ч. л.
- Гвоздика – 2-3 шт.
- Цукор кокосовий – 1 ст. л.
- Кокосове молоко – 150 мл
- Кориця мелена – 0,5 ч. л.
- Чай чорний/зелений – 1 ст. л.
- Вода – 200 мл
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть інгредієнти. По мені це ідеальний набір спецій і в тій кількості, яка повністю задовольняє мій смак. Ви ж дивіться за своїм уподобанням.
Крок 2. Влийте воду в посуд і всипте спеції – корицю, мелений імбир і гвоздику. Якщо гвоздика в бутонах, а кориця в паличці, попередньо подрібніть прянощі. Встановіть ємність на конфорку і закип’ятіть.
Крок 3. Зніміть з конфорки і насипте чай – чорний або зелений, листовий або гранульований на свій вибір. Залиште заваритися хвилин на 5.
Крок 4. В окремий посуд всипте кокосовий цукор і влити кокосове молоко. Закип’ятіть.
Крок 5. У чашку або кухоль для подачі процідіть настоявшийся чай. У мене спеціальний атмосферне стакан з кришкою.
Крок 6. Залийте підігрітим солодким кокосовим молоком. Об’єднайте інгредієнти.
Крок 7. Сідайте і насолоджуйтеся або кличте друзів скуштувати бездоганний напій. Приємного чаювання!