Картопляно-м’ясний хліб в духовці
Картопляно-м’ясний хліб в духовці порадує вас неймовірною соковитістю, яскравим смаком і поживними властивостями. Готовий продукт подавайте до столу з овочами, соліннями та іншими гарнірами за смаком. Для приготування в домашніх умовах беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 0,5 кг
- Картопля – 280 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Петрушка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції для фаршу – 1,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. За деякий час до початку кулінарного процесу розморожуємо м’ясний фарш. Викладаємо продукт в глибоку миску. Сюди ж відправляємо подрібнену ріпчасту цибулю.
Крок 2. Очищаємо картоплю, промиваємо під водою і натираємо його на крупній або середній тертці.
Крок 3. Викладаємо тертий картоплю на сито. Віджимаємо з овочевої маси зайву вологу.
Крок 4. Відправляємо тертий картоплю до фаршу. Доповнюємо заготівлю подрібненою зеленню, курячим яйцем, сіллю і спеціями.
Крок 5. Ретельно вимішуємо заготівлю та відбиваємо її руками кілька разів.
Крок 6. Викладаємо картопляно-м’ясну заготівлю відповідну форму для запікання. Фаршу надаємо акуратну форму хліба.
Крок 7. Відправляємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. Після запікання даємо продукту полежати у формі і трохи охолонути.
Крок 8. Картопляно-м’ясний хліб в духовці готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу!