Мясний хліб в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Картопляно-м’ясний хліб в духовці

Картопляно-м’ясний хліб в духовці порадує вас неймовірною соковитістю, яскравим смаком і поживними властивостями. Готовий продукт подавайте до столу з овочами, соліннями та іншими гарнірами за смаком. Для приготування в домашніх умовах беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 0,5 кг
  • Картопля – 280 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції для фаршу – 1,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. За деякий час до початку кулінарного процесу розморожуємо м’ясний фарш. Викладаємо продукт в глибоку миску. Сюди ж відправляємо подрібнену ріпчасту цибулю.

Крок 2. Очищаємо картоплю, промиваємо під водою і натираємо його на крупній або середній тертці.

Крок 3. Викладаємо тертий картоплю на сито. Віджимаємо з овочевої маси зайву вологу.

Крок 4. Відправляємо тертий картоплю до фаршу. Доповнюємо заготівлю подрібненою зеленню, курячим яйцем, сіллю і спеціями.

Крок 5. Ретельно вимішуємо заготівлю та відбиваємо її руками кілька разів.

Крок 6. Викладаємо картопляно-м’ясну заготівлю відповідну форму для запікання. Фаршу надаємо акуратну форму хліба.

Крок 7. Відправляємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. Після запікання даємо продукту полежати у формі і трохи охолонути.

Крок 8. Картопляно-м’ясний хліб в духовці готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу!