Мясний хліб в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

М’ясний хліб в беконі

М’ясний хліб в беконі – це дуже яскраве блюдо для вашої сімейної вечері або свята. Якщо ви хочете урізноманітнити звичне меню і приємно здивувати близьких апетитним кулінарним рішенням, беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Часник – 6 зубчиків.
  • Кетчуп – 60 гр.
  • Базилік сушений – 0,5 ч. л.
  • Розмарин сушений – 0,5 ч. л.
  • Чебрець сушений – 0,5 ч. л.
  • Часник сушений мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • мигдальна Борошно – 56 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Бекон – 10 скибочок.
  • Соус барбекю – 60 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо цибулю і часник. Дрібно нарізаємо обидва інгредієнта ножем.

Крок 3. Розморожений м’ясний фарш викладаємо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо курячі яйця, кетчуп, подрібнену цибулю з часником, сіль і сушені спеції. Ретельно вимішуємо вміст.

Крок 4. Підготуємо тонкі довгі скибочки бекону – 10 штук.

Крок 5. З м’ясного фаршу формуємо акуратну буханець. Обгортаємо її скибочками бекону. Викладаємо заготовку в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок 6. Через 30 хвилин обмазуємо частування соусом барбекю. Запікаємо продукт ще 25-30 хвилин. Після готовий м’ясний хліб злегка остуджуємо близько 10 хвилин.

Крок 7. М’ясний хліб в беконі готовий. Апетитне частування подавайте до столу!