М’ясний хліб в беконі
М’ясний хліб в беконі – це дуже яскраве блюдо для вашої сімейної вечері або свята. Якщо ви хочете урізноманітнити звичне меню і приємно здивувати близьких апетитним кулінарним рішенням, беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Часник – 6 зубчиків.
- Кетчуп – 60 гр.
- Базилік сушений – 0,5 ч. л.
- Розмарин сушений – 0,5 ч. л.
- Чебрець сушений – 0,5 ч. л.
- Часник сушений мелений – 1 ч. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- мигдальна Борошно – 56 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Бекон – 10 скибочок.
- Соус барбекю – 60 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Очищаємо цибулю і часник. Дрібно нарізаємо обидва інгредієнта ножем.
Крок 3. Розморожений м’ясний фарш викладаємо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо курячі яйця, кетчуп, подрібнену цибулю з часником, сіль і сушені спеції. Ретельно вимішуємо вміст.
Крок 4. Підготуємо тонкі довгі скибочки бекону – 10 штук.
Крок 5. З м’ясного фаршу формуємо акуратну буханець. Обгортаємо її скибочками бекону. Викладаємо заготовку в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Крок 6. Через 30 хвилин обмазуємо частування соусом барбекю. Запікаємо продукт ще 25-30 хвилин. Після готовий м’ясний хліб злегка остуджуємо близько 10 хвилин.
Крок 7. М’ясний хліб в беконі готовий. Апетитне частування подавайте до столу!