Мясний хліб в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

М’ясний хліб з курки

М’ясний хліб з курки виходить дуже ситним, ніжним і апетитним. Відмінне рішення для вашого оригінального обіду або вечері. Приготувати цікавий продукт з птиці не складе особливої праці. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 250 гр.
  • Яйце дрібне – 4 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо потрібну кількість курячого фаршу. Якщо немає готового фаршу, то пропустіть через м’ясорубку або подрібніть в блендері куряче філе.

Крок 2. Очищаємо ріпчасті цибулини і дрібно нарізаємо їх.

Крок 3. Викладаємо цибулю з фаршем в глибоку миску.

Крок 4. Розбиваємо п’ять дрібних курячих яйця.

Крок 5. Яйця відправляємо в загальну масу.

Крок 6. Така велика кількість яєць зробить готовий хліб більш однорідним.

Крок 7. Додаємо сіль за смаком. Приблизна кількість – половина чайної ложки.

Крок 8. Додаємо спеції за смаком. Можна додати приправу для фаршу, курки або сушені ароматні трави.

Крок 9. Також за смаком додаємо чорний мелений перець.

Крок 10. Вливаємо столову ложку рослинної олії.

Крок 11. Всипаємо кукурудзяний крохмаль.

Крок 12. Ретельно вимішуємо заготовку до однорідності.

Крок 13. Розкладаємо курячий фарш за формами, застеленому пергаментом. Запікаємо 45 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 14. М’ясний хліб з курки готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!